Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #564101

Sv: Kort från träningen
Förmiddagsträningen 16/8

Lineups:
Vit: D.J Casselståhl Molin, Almtorp, Viitakoski
Svart: Kuparinen, Sundqvist Malmström, Wahlberg, Danielsson
Grå: Sjödin, Bergfors Aarnio, Bäckström, Miettinen
Röd: Morin, Öhrstedt Dackell, Lind, Månsson
Gul: Andersson, ? Sunna, ? , Spets

Målvakter: Honken, Korhonen

Jag såg inte hela träningen då jag hade lite annat att göra. Första timmen präglades mest av powerplay och boxplay. Den andra timen inleddes med att nöta in grundspelet.

Det ser ut som att vita femman kommer att bli första PP formation och den Svarta som andra formation. Om nu inte Boork väljer att toppa.
På boxplaysidan är det den grå femman som ses som den första och den röda som den andra formationen. Men det är inte omöjligt att Boorken väljer att toppa här med.

Den stora skillnaden på dagens träning var förstås att Spets och Malmen har bytt kedja. Om dett innebär att Spets inte är ordinarie låter jag vara osagt, men han körde med den gula linan å den består oftast av skadade/juniorer eller "överblivna spelare".

Vad Malmen anbelangar så ser han lite bättre och bättre ut för varje pass. Men personligen så tycker jag nog att det är en bit kvar innan vi kommer att få se den Malmström som vi är vana att se. Jag måste dock poängtera att Svarta femman fick lite mer tyngd i spelet när Spets byttes ut mot Malmen. Spets tycker jag att han har haft svårt att "komma in" i spelet och hamnar lite på mellanhand, men det lossnar nog för honom. Rent teknikmässigt så besitter han ett brett register och har en mycket bra potential.

Jag får se om jag återkommer med mer info efter eftermiddagspasset.. Men sen är det fan färdigfruset för min del. I nästa vecka flyttar de in i A-hallen där det är lite humanare förhållanden...
Kommentera