Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #575259

Sv: Boorken skriver på hemsidan!!
munkas: Nu spelas ju inte en säsong under endast en höst. Och efter en mörk höst så brukar det bli lite ljusare framåt vintern för att gå över till väldigt ljust framåt våren.

Det är uppenbart att du inte sett mycket av Brynäs, vare sig på träning eller på träningsmatcher utan bygger dina argument på det du läser här och läser i tidningar. Du har säkert den berömda dysterkvisten #1 Håkan Berg från Uppsala som Guru och dyrkar allt han häver ur sig. Helt utan belägg...

Vad talar för Brynäs i år om man ser på vad de presterat under försäsongen? Inte mycket kan man tycka. Men ser man krasst på statistiken så behöver man inte vara Einstein för att hitta vart felet ligger.

Special teams, DÄR har du problemet. I spel fem mot fem så snittar Brynäs 0.86 insläppta mål per match, jämför detta med förra säsongens 2.06 insläppta mål per match.

Hittar Boork en lösning på framför allt boxplay så kommer fler matcher att vinnas. Vinns fler matcher så kommer självförtroendet och vi vet alla vad ett ökat självförtroende gör med spelare. Med detta så kommer målen, ofta så kommer även "turmålen" och "skitmålen" automatiskt.

Visst, det kan ju bli så att Boork inte få ordning på problemen och då ligger vi risigt till, detta gäller ALLA lag i elitserien.
Kommentera