Brynäs IF

715252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #584301

Sv: DIF-BRYNÄS IF den 2/10
Fick en fråga av en medlem i Brynäs Stockholm om det var stå- eller sittplatsbiljetter till DIF-BIF på söndag. Jag blev osäker och ringde då min vän Mattias som är - om jag minns rätt - ansvarig för inredning och ombyggnation på Globen. Han hade en del intressant att berätta om säsongens nyheter i arenan:

Som jag tyckte mig ha hört så finns det nu äntligen ståplatser i Globen: För hemmaklacken har man skapat 700 ståplatser på norra läktaren. Bortaklacken har däremot som tidigare sittplats: De försökte ordna även en mindre ståsektion för gästande supportrar, men läktarkonstruktionen gjorde det så besvärligt och kostsamt så att de fick lägga ner projektet.

Som även framgår på www.globearenas.se/browse.asp?menu=1&sid=681 så har numreringen gjorts om så att alla sektioner på plan 1 börjar med A, på plan 2 med B och på plan 3 med C. Dvs
plan 1 = A1 - A30
plan 2 = B1-B30
plan 3 västra: C5-C13 och östra:C20-C28

Restaurangerna har i år övertagits av Baldakinen som är ägare till bl a Heartbreak, Blue Moon Bar, Aladdin mm. Nyheter är förlängda bardiskar och satsning på att servering ska ske effektivt under periodpauserna.

Viktigt vetande: Ståplatsläktarna konstrueras genom att "lådor" sätts över sittplatserna. Dessa får sedan rivas bort och sättas tillbaka inför varje hockeymatch. Kul, tycker Mattias.
Kommentera