Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #585799

Sv: Simon Skoog klar för Brynäs
65selander: Jag åkte ner på träningen men det var inte mycket till träning att se. Större delen av laget sprang i skogen idag. På träningen fanns endast våra målvakter, Björn Danielsson och tvp juniorer..OCh naturligtvis.. "the man of the moment"

Det är svårt att uttala sig om hur pass bra/dålig han är med tanke på omständigheterna på träningen. Men det han visade var lovande. Han har en bra skridskoåkning och hade bra puckbehandling. Passningarna var distinkta och precisa. Han verkar även ha ett bra skott. Ett snärtigt handledskott. Tyvärr tag han aldrig fram stora bössan utan tog det ganska lugnt med slagskotten. Boorken såg nöjd ut.

Jag träffade 64Waern på träningen och vi passade på att prata lite med Boork. På frågan om Dackell svarade han att han inte spelar imorgon med det var inte något allvarligt med Dacke. Pucken hade träffat bakom örat så han är fortfarande lite ostadig. Inte konstigt med tanke på att balansen sitter just där...

På frågan om malmström förstod han först inte men efter en förklaring om att han legat kvar på isen sa Boork att "Ja han låg kvar en stund och tyckte synd om sig själv" Med andra ord så var han väl inte direkt överförtjust över Malmens och många andras insats i gårdagens match.
Kommentera