Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #585922

Sv: DIF-BRYNÄS IF den 2/10
rackham: Köper det mesta Du säger. Tendensen att ta in gubbarna för att säkra poängen känner vi igen och gillar det inte. Min enda tröst är att Boork verkar besluten att satsa på en föryngring. Värvningarna har varit tydliga steg i den riktningen, och han tvekade inte att sätta in Sunna härförleden (därtill delvis tvingad, men ändå). NA försvinner, men Skoog är bara 22 bast.

Vad gäller sekvensen Leksand-Modo-DIF, så beror väl mönstret på att motståndet successivt blivit allt bättre. Jag ser samma tendens som Du, men den kan bero på delvis andra saker än att Brynäs börjar tappa fästet. Vi kan mycket väl åka på stryk borta mot SSK imorgon och det blir förstås risken ännu större att man ser ett mönster i något som inte är ett mönster. SSK lär vara rejält taggade. Förr eller senare lär vi få stryk,och då gäller det att värdera den förlusten på rätt sätt.

Vi har fått en bra start på serien, delvis pga bra eget spel, delvis pga att vi börjat mot de svagare lagen i serien. Men inledningen betyder väldigt mycket. Jag är alltså något mer optimistisk i mina slutsatser än Du.
Kommentera