Brynäs IF

715073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #591178

Sv: Luleå HF-Brynäs IF den 8/10-05
Huge: Efter att ha sett matchen live måste jag säga att Brynäs förlorar med högburet huvud. Visst hade det lika gärna kunnat stå 1-1 efter slutsignalen, men det hade lika gärna kunnat stå 3-0, 1-2 eller 2-2.

Leinonen hade en bra dag och målskyttet uteblev för Brynäs, tillfälligheter. Det var i alla fall en bra kämparinsats av Brynäs och de måste trots resultatet få godkänt.

Vingelborg tog ut Brynäsare i precis fel lägen när vi hade skapat tryck och vann nästan allt i sargdueller och hade mycket puck. Sunkens utvisning kom som belöning till Luleå för gott hakande, trippings och annat spelförstörnade. Att han även missade den solklara holding the stick/interference situationen som förgick 2-0 är en gåta. Man kan klart se situationen på Aftonbladets WebTV.

Men men, igår hade Luleå marginalerna på sin sida och Brynäs hade de inte, så är det i idrott och det är bara att bita ihop och komma igen.

Jag får ändå ge Brynäs en rejäl släng av sleven för deras ineffektivitet i avsluten. Att Boork gav Kuparinen fortsatt förtroende i PP var även det lite konstigt. Hans fippel med pucken drog ner pucktempot ideligen, de gånger han inte fipplade ut pucken ur zon. Många skriker efter målskyttar med viss rätt, andra skriker om att Honken skulle ha stått...

Jag säger bara.. ta och se en match innan ni bräker ut er okunskap!
Kommentera