Brynäs IF

715123 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #661066

Sv: Brynäs jagar HV-veteran
micke: Ja, maken till kvalificerat svammel och onyans får man väl leta efter. Din harang av etterdrypande inlägg, främst riktat mot Boorken personligen som det verkar, går inte av för hackor.
Jag kan hålla med dig på 1 punkt, och det har jag framhållit tidigare:
Boorken är förmodligen inte mannen att ta laget vidare och utveckla spelet i framtiden. Men säg vilket lag som brukar behålla sin tränare ngn längre tid?
Han är dock rätt man för att genomföra det "hälsosamma kurbad" du själv snackar om. Så jag begriper egentligen inte hur du resonerar.
Tror du att kurbadet genomförs på 39 omgångar i ES?
Ditt försök att få till ngn sorts konflikt mellan Sundlöv och Boorken bör du väl också backa upp med fakta för att det ska bli trovärdigt.
Sundlöv är nog varken bättre eller sämre än ngn annan Sportchef i ES.
Bara för att Sundlöv var sportchef när Wahlberg och Miettinen fick förlängt eller värvades betyder ju inte att Boorken ansett att det var dåliga värvningar när han själv tillträdde som tränare. Vad som sedan hände kan väl knappast Sundlöv lastas för.
För övrigt så sammanfattar rafalskis svar mkt bra vad iaf jag själv länge ansett och säkert vad de flesta härinne numera glädjande nog tycker.
Kommentera