Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #664382

Sv: Mora-Brynäs
Bissett19: "Januaritabellen:..."

Ja, hitills ser under januari det bra ut. Men jag har en konstig känsla av att lagets formtopp har passerat zenit.

Nästa 5 matcherna spelas alla mot lag som har ett och annat att spela för och de flesta av dem har tagit många poäng på slutet. Sen en match i Göteborg där utgången nog mest beror på hur Frölunda agerar. Det krävs prestationer på topp för att få tillräckligt med poäng så att laget har möjlighet att själva bestämma slutplaceringen med de 4 sista matcherna efter uppehållet. Jag är själv lite orolig över att spelarna börjar tappa lite nu i de otroligt viktiga 6 matcherna inför uppehållet. Det känns som att en prestation på absolut topp krävs för att ta poäng i alla dessa matcher.

Det som gjorde mig mest glad igår var att Widing poängterade ödmjukheten i laget. Kul när en nykomling i gruppen efter bara några dagar reflekterar över en sådan sak. Det, om något bevisar att höstens åtgärder var nödvändiga för att få ordning på truppen. Också Sjödins kommentarer på slutet visar absolut på en nytändning. Tack än en gång Leif Boork och ledningen i föreningen för att ni har genomfört detta.

Ödmjukhet, engagemang och ett stabilt grundspel (med tät 1-3-1 och tät BP) har ju varit grunden till framgångarna. Undrar om de orkar fortsätta med detta på samma sätt?
Kommentera