Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #670967

Sv: Transferfönster III
GävleLasse: "Jag kommer inte att ändra min uppfattning innan Brynäs visar mig motsatsen. Jag har blivit besviken allt för många gånger för att våga hoppas på trendbrott bara för att man undviker kvalserien och verkar vara nöjd med det. Hade föreningen visat lite mer framåtanda så kanske jag hade varit av en annan uppfattning."

Är övertygad om att både spelare och tränare innan säsongen siktade på slutspel och ansåg detta vara fullt realistiskt.
Att man samtidigt deklarerade att man ändå skulle vara nöjda ifall man lyckades undvika KS, behöver ju inte stå i motsats till det första alternativet.
Sen tycker jag att man trots allt måste se nystarten med Boorken, ny ledning, ordnad ekonomi (ja, hyfsat ordnad af) och den nya arenan som den verkliga nollpunkten och utgångsläget för en förhoppningsvis ljus framtid. Att dra paralleller med tidigare år, tidigare ledningar, tidigare tränare och spelartyper tycker jag inte håller.
Nu är målet för denna säsong uppnått och nästa år gäller det att konsolidera läget och samtidigt utveckla laget och verksamheten i stort ännu mer. Lagmässigt så kommer de nya spelarna att ha 1 års rutin i ES, vilket betyder ganska mkt för deras utveckling.
Kan vi sedan fylla på med några etablerade namn så är vi på god väg mot ngt riktigt bra i slutändan, det är jag övertygad om....
Kommentera