Brynäs IF

715339 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #679804

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF den 28/2-06
GävleLasse: "Att Hansen kommer att hävda sig i ES tror jag inte är en utopi alls. Men frågan är om han kommer att höja Brynäs kvalitet som helhet."

Enbart Hansen kommer naturligtvis inte att höja kvalitén nämnvärt.
Men ett par bra backförstärkningar plus att övriga spelare har fått rutin och mer utveckling gör ju att hela laget generellt sett kommer att bli bättre.
I ett av dina tidigare inlägg var du inne på att Molin och Sjödda kommer att lägga av till nästa säsong. Vad gäller Sjödda kan jag hålla med och där är det väl isf inte ngn överraskning ifall han skulle välja att lägga grillorna på hyllan, även om jag tror att han kommer att fortsätta ytterligare en säsong.
Vad gäller Molin så tror jag att du är rejält ute och cyklar. Att han skulle välja att lägga av bara för att det enligt dig inte satsas tillräckligt på att förstärka laget, tror jag inte en sekund på.
Det känns mer som en krystad teori från din sida pga att du inte verkar få din EGEN vilja igenom vad gäller ev förstäkningar.
Ove är 35 år och har gjort en mkt bra säsong som spelare. Är rotad i stan och i laget sedan lång tid tillbaka. Tvärtom så skulle jag tro att HAN är den som blir mkt nöjd ifall kontraktet förlängs från ledningens sida.
Kommentera