Brynäs IF

715253 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #679969

Sv: Södertälje SK-Brynäs IF den 28/2-06
rackham:

1. Visst kostar en trupp mycket pengar. Men så vitt jag vet så har ju Brynäs fått igång sin marknadsavdelning och man har verkligen fått igång ett frukbart samarbete med företagen i Gävle. Om Brynäs knallar runt å väntar på att arenan ska generera pengar så är vi illa ute. Det är nu som Brynäs måste rusta för framtiden.

2. När kommer pengarna in till föreningen?
Återigen så skall man alltså vänta ett år på att arenan skall "göra jobbet" åt marknadsavdelningen. Har man plöjt mer så mycket tid och pengar på en arena så måste man startat redan i somras att vaska fram ännu mer pengar. Arenan Kan redan nu användas i marknadsföringen, som bevis på framåtanda etc. Vidare så kan man med ett framgångsrikt lag få in mer publik till matcherna och redan där öka attraktionskraften i Arenan.
Det går inte att spara sig till framgång, tyvärr. Men saker och ting går sakta i Brynäs, man förundras över vad de gör egentligen.

3. Jag förutsätter att Brynäs redan nu har lagt undan så pass mycket kulor så att den licensen är säkrad. Allt annat vore tjänstefel. Hade vi rustat lite för slutspel så hade den saken varit lite enklare men som vanligt så vill man vara försiktig och hoppas....

4. YES!
Kommentera