Brynäs IF

715178 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #689456

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: "Rodrigues menade att bara för att Boorken ibland kritiserar sina spelare för ngt dåligt dom gjort och att detta skulle överensstämma med Tonys egen kritik, så skulle båda isf betraktas som dysterkvistar.
Intressant vinkling men ack så felaktig och missvisande."

Det jag hänger upp mig på är att om kritiken kommer från en "dysterkvist" eller från media, t ex Pucken så är den bullshit enligt er "boorkasöner". Men kommer samma kritik från Boork så är den fullt befogad och ni håller med direkt. Slutfrågan är: Har spelaren ifråga som fått kritik varit bättre bara för att kritiken kommer från ett annat håll än Boork?

Vi har alla olika referensramar och förväntningar på spelare och/eller ledare . Sett utifrån dessa så måste var och en kunna få bilda en uppfattning. En del är väldigt snabba att ge kritik, befogad eller inte andra blankt vägrar att ge kritik. Frågan är vad den senare kategorin har för förväntningar på spelarna och/eller ledare. Visst har vi även olika förväntningar på spelare, vilket vi helt klart har rätt att ha. Frågan är om man automatiskt kan sänka sina förväntningar på de spelare som kommer från AS eller om man kort och gott kan konstatera att spelaren ifråga inte håller önskvärd klass. Om man tycker att man ska sänka sina förväntningar utefter spelarens klass, ja då platsar ju i princip vilken spelare som helst i Brynäs. Frågan är på vilken nivå Brynäs vill ligga, vilka ambitioner föreningen har. Vill man vara med i snacket om guldet eller vill man som idag ses som ett fartgupp. Nånting som är i vägen men inte stör vidare mycket...
Kommentera