Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF

689585 · » Till forumet


Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: Hahaha....
Vad är det för "rätt", som du och många haft i alla år?
Klagar man och gnäller hela tiden på exakt allting, så vore det väl konstigt om man inte nån gång hade ett rätt någonstans.
Din kritik har ju heller inte varit specificerad och uppbackad av förslag till realistiska lösningar, direkt.
Mest ett sammelsurium av "Djävla korpförening", "Värdelösa spelare och ledare" osv osv.
Det är ju den här sortens kritik som man blir less på att läsa i dina inlägg, då den poppar upp som ett brev på posten vid minsta motgång för laget eller föreningen i övrigt.
Du är ju i övrigt en kunnig skribent vad gäller andra saker (taktik, enskild spelarkritik etc) men det verkar som att den bubbla av hatar-att-förloramentalitet som du sitter i , hindrar ett objektivt och sansat tänkande.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Visst är det jobbigt att jag och många med mig har haft rätt alla dessa år. Den enda som är befängd är du och din lilla plastbubbla som du lever i.

"När jag eller ngn annan påstår att vi kan vara nöjda med säsongen så avses naturligtvis en nöjdhet över att ha klarat av KS-hotet och att ha gått till slutspel, trots all turbulens och andra problem under säsongen.

Detta lyckas ex Tony tolka som att ex spelarna själva skulle vara nöjda med detta och därmed lägga ner all energi och vilja till att gå vidare, när man nu väl tagit sig till slutspel"

Jag skrev följande: Tyvärr så VERKAR det som om vissa spelare är nöjda med platsen i slutspelet, säger inte att det är så, och kan du föresten bevisa motsatsen? Du har ju inte så höga krav på laget, så jag förstår att du tycker att dom krigade på ordentligt igår, dom började jobba något sånär efter målet, men innan dess så var det riktigt dåligt, en match varar i 60 min och då räcker det inte att bara jobba i 25 min.

Jag hatar att förlora, så enkelt är det och det kan varken du eller någon annan ändra på!!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Det jag hänger upp mig på är att om kritiken kommer från en "dysterkvist" eller från media, t ex Pucken så är den bullshit enligt er "boorkasöner". Men kommer samma kritik från Boork så är den fullt befogad och ni håller med direkt. "

Ja, det blir väl en rätt naturlig följd, då Boorkens kritik kommer från insidan och har substans, medans en tomte som Pucken oftast kritiserar på basis av....ja vadå kan man undra ibland?
All kritik utifrån är naturligtvis inte felaktig, det är bara det att man av praktiska skäl inte alltid orkar skriva att man håller med, sas. Ungefär samma fenomen som du kan se på en insändarsida i en tidning, där kritik av ngt eller ngn är så gott som allenarådande. Mkt sällan man ser en insändare som är FÖR ngt eller ngn. Förmodligen ett allmänt fenomen som ligger i den mänskliga naturen. Och det är väl där dysterkvistarna kommer in i bilden och kan exemplifiera.... :-)

"Frågan är på vilken nivå Brynäs vill ligga, vilka ambitioner föreningen har. Vill man vara med i snacket om guldet eller vill man som idag ses som ett fartgupp. Nånting som är i vägen men inte stör vidare mycket..."

Ja, ärligt talat: vad tror du själv?
Ny tränare, ny organisation, ny arena och ett lag som håller på att byggas upp inför framtiden. Några ledtrådar som kanske kan ge lite vägvisning...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Städar lite bland innehållet i bilåkar tråden och lägger det här ist.

Sv: Bil till gävle imorgon.


GävleLasse: Så är det ju har hänt n del i Brynäs sedan 1999. Och det var lättare att skrälla i bäst av 5 matcher i bäst av 7 sker sällan störra under även om det gör det. Vinner inte BIF imorgon så e det slut på säsongen. Mn vinner BIF så e det ju liksom match igen. Vi får se...
Host: static-213-115-134-98.sme.bredbandsbolaget.se Spåra
mok @ Lindome Idag kl. 16:56

--------------------------------------------------------------------------------
Sv: Bil till gävle imorgon.


GävleLasse: Det är iofs skillnad på kvartsfinal och SM-final. I en final brukar lagen ligga jämlikt i kunnande och vilja. Ni har nog större vilja nu. Men inte större kunnande.
Host: vlan141--1.nol.port80.se Spåra
FreddanVF @ Nol Idag kl. 16:55

--------------------------------------------------------------------------------
Sv: Bil till gävle imorgon.


FreddanVF: "Men det är klart allt kan hända.."

Visst kan allt hända. Man får inte glömma att vid de två senaste SM gulden som Brynäs tagit så har Brynäs vänt 0-2 underlägen till vinst med 3-2 i matcher. Första gången mot ett favorittippat luleå, andra gången mot den skyhöga favoriten Modo.

Men det var då, nu är nu och tyvärr ser det väldigt mörkt ut för oss Brynäsare. Vid senaste guldet hade vi en första formation som verkligen öste in mål. Bisset 40+12 Janne Larsson 16+43 och Ove Molin 21+31 bakom dessa hade vi en bra mix av backar både defensiva och offensiva.. Det Brynäs vi ser idag är inte ens i närheten av laget som vände och vann -99
Host: c-117771d5.06-25-67766c1.cust.bredbandsbolaget.se Spåra
GävleLasse @ Brynäs Idag kl. 16:54

--------------------------------------------------------------------------------
Sv: Bil till gävle imorgon.


piff: Vinner Brynäs imorgon så har dom två matcher i Scandinavium. Vinner vi dom är Brynäs ute... Det ska mycket till om dom ska få se Gavlerinken inifrån en gång till... Men det är klart allt kan hända..
Host: vlan141--1.nol.port80.se Spåra
FreddanVF @ Nol Idag kl. 16:44

--------------------------------------------------------------------------------
Sv: Bil till gävle imorgon.


Bissett19:
Tackar!
Men allvarligt jag tror att de har en chans att vinna två matcher så vem vet, det kanske är näst sista turen till Gävle.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse:
Teoretiskt så det förslår, hela resonemanget du, Huge och Tony är inblandade i.
En Never ending story som är kul att följa!
Vem som helst får väl kritisera, eller rosa enligt eget tycke. Vissa är mer eller mindre optimistiska/pessimistiska till sin natur. Jag kan väl säga att de "pessimistiska", de som aldrig tycker något är bra nog, är de som oftast vinner till slut.
Mina inblickar i elitsimning visar att det är de största tjurskallarna- de som aldrig är nöjda- som tillslut står högst på pallen.
Själv lutar jag mer åt "vara nöjd"-hållet, men vinner aldrig heller, annat än innebandy på jobbet.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: "Rodrigues menade att bara för att Boorken ibland kritiserar sina spelare för ngt dåligt dom gjort och att detta skulle överensstämma med Tonys egen kritik, så skulle båda isf betraktas som dysterkvistar.
Intressant vinkling men ack så felaktig och missvisande."

Det jag hänger upp mig på är att om kritiken kommer från en "dysterkvist" eller från media, t ex Pucken så är den bullshit enligt er "boorkasöner". Men kommer samma kritik från Boork så är den fullt befogad och ni håller med direkt. Slutfrågan är: Har spelaren ifråga som fått kritik varit bättre bara för att kritiken kommer från ett annat håll än Boork?

Vi har alla olika referensramar och förväntningar på spelare och/eller ledare . Sett utifrån dessa så måste var och en kunna få bilda en uppfattning. En del är väldigt snabba att ge kritik, befogad eller inte andra blankt vägrar att ge kritik. Frågan är vad den senare kategorin har för förväntningar på spelarna och/eller ledare. Visst har vi även olika förväntningar på spelare, vilket vi helt klart har rätt att ha. Frågan är om man automatiskt kan sänka sina förväntningar på de spelare som kommer från AS eller om man kort och gott kan konstatera att spelaren ifråga inte håller önskvärd klass. Om man tycker att man ska sänka sina förväntningar utefter spelarens klass, ja då platsar ju i princip vilken spelare som helst i Brynäs. Frågan är på vilken nivå Brynäs vill ligga, vilka ambitioner föreningen har. Vill man vara med i snacket om guldet eller vill man som idag ses som ett fartgupp. Nånting som är i vägen men inte stör vidare mycket...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Det skulle sannerligen vara jäkligt kul att få en förklaring på det du skrev. Är det skillnad på dysterkvistar och dysterkvistar? Utveckla..."

Det är inte alls så märkvärdigt som det låter, och jag tror att du vet vad jag menar.
Rodrigues menade att bara för att Boorken ibland kritiserar sina spelare för ngt dåligt dom gjort och att detta skulle överensstämma med Tonys egen kritik, så skulle båda isf betraktas som dysterkvistar.
Intressant vinkling men ack så felaktig och missvisande.
Boorken kritiserar ju med all rätt och mot bakgrunad av denkunskap och insikt som han har som tränare i laget. Om sedan Tony ibland, liksom många av oss andra råkar ha samma åsikt fast vissa kanske inte uttryckligen uttalar densamma, så är väl det helt Ok.
Men nu gällde det väl mer en annan form av dysterkvisteri, sas:
Den gnälliga, aldrig nöjda, inget är bravarianten som främst Tony odlar, och så har gjort ända sedan HS födelse.
Plus förmågan att avsiktligt eller oavsiktligt missförstå saker och ting.
Ett bra exempel är snacket om huruvida vi kan vara nöjda med säsongen hittills eller inte.
När jag eller ngn annan påstår att vi kan vara nöjda med säsongen så avses naturligtvis en nöjdhet över att ha klarat av KS-hotet och att ha gått till slutspel, trots all turbulens och andra problem under säsongen.
Detta lyckas ex Tony tolka som att ex spelarna själva skulle vara nöjda med detta och därmed lägga ner all energi och vilja till att gå vidare, när man nu väl tagit sig till slutspel.
Befängt är bara förnamnet.
Matchen igår var väl ett lysande exempel på att vi krigade ordentligt och några tecken på mätthet kunde iaf inte jag se.
Sen får dysterkvistarna säga vad dom vill.
Och det gör dom ju uppenbarligen så gärna....
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Jompe: Spets är som en fluga mot köksfönstret. Surrar och försöker ta sig ut, man noterar det men bryr sig inte... efter en stund så börjar man att irritera sig på den men man låter den vara... Precis så tror jag han upplevs av frölunda... lite irriterande men ändå harmlös.

Jag vet inte oom Felsner spelade slutspelet med Cluben förra året eller om han hade åkt hem. Var det inte året före han spelade förresten? Nåja.. Spela ska han i alla fall tycker jag.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: Det skulle vara min analys också. Spets åker kopiöst men far mest omkring och forecheckar utan att störa uppspel särskilt mycket. Herman är bättre. Framför allt Felsner bör få chansen imorgon. Han spelade väl slutspel med cluben förra året och har både mer tyngd och rutin än framför allt Spets.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Bissett19: Både Felsner och Gella borde få chansen imorgon. Dags att vila Spets och Hermansson.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Jompe: Givetvis så ser även jag hela slutspelet som en bonus. Som jag skrivit tidigare så är det redan "mission accomplished" den här säsongen men jag hatar att förlora. Att förlora för att man helt enkelt räcker till mot ett topplag köper jag alla dagar i veckan. Men att vaska fram en massa chanser och bränna dessa så blir jag väldigt besviken. Jag blir även besviken när jag ser de "rutinerade" killarna i Brynäs göra en så blek insats.

Jag tycker att man kan kräva mer av dessa spelare och det hymlar jag inte med. Även fast det är en enda stor bonus med detta slutspel så tycker jag fortfarande att man skall kunna kräva att samtliga spelare gör sitt allra yttersta. Det är inte bara jag som tycker att Lind såg oinspirerad ut, slö rent av. Han kom fel in i situationerna, slog dåliga passningar och allt gick i slow motion (långsammare än vanligt).

Positiva signaler fick jag i alla fall från Widing å några till.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
wap.hockeysnack.com
Nu måste det väl dax att Felsner får chansen igen,tror vi behöver en sån spelare för att komma in på kassen o stångas lite med Sundin!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
51 Roger: Håller med helt och hållet. Jag ser också slutspelet som en bonus. Vi har nu ett helt gäng unga spelare som spelare sitt första slutspel, och det här slutspelet är en möjlighet för dem att få känna på hetluften i slutspelet. Frölunda vann utan att övertyga och matchen kunde gått vilken väg som helst i förlängningen.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
51 Roger:
Nog kan vi väl störa VF i någon match -det gjorde vi ju verkligen igår.
Du kanske menar att vi kan vinna en match? Jajamen! Imorrn!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Vad förväntar vi oss.Några månader sedan slogs detta lag med blod svett och tårar för att undvika ett kval.Jag personligen är nöjd med årets säsong,att klara sig undan en kvalserie(det är vi nog alla överens om),att man sedan lyckats ta sig till slutspel är en bonus.Vad är då förväntningarna,att Brynäs ska slå ut Västra Frölunda,visst finns chansen,men den är nog mikroskopisk.Tycker Boorken och laget har gjort det de kan,med de spelare och den turbulens som har varit inom laget denna säsong.Var nöjda med det de har uträttat, så slipper ni bli så besvikna,om sedan turen är med oss,så kanske vi kan störa VF i någon match.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Bissett19:
Tyvärr beror det där med gummiklubborna på allt för stor respekt för VF.

OM vi vinner morrn så är vi med igen, vi har helt klart chansen i varje match mot dem!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: Mikroskopisk var ordet ja,nu handlar väl mest om att försöka "nypa" ngn match av Frölunda o bli av med den tråkiga sviten på elva raka slutspelsförluster!!

Men imorrn har ju Brynäs möjligheten att göra det,men då måste avsluten vara så mycket bättre,det känns om att dem får gummiklubba så fort dem närmar sej Salo,upp med skotten eller sätt dem lågt,o in med folk framför Salo!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: jo visst är den microskopisk. Synd att vi gav bort match 1, mycket bättre insats ikväll.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
arnio: Visst har vi en chans...fast den är mikroskopisk...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Jag tror att vi förtfarande har en chans att vinna detta, man ska inte ge upp på förhand.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Det skulle sannerligen vara jäkligt kul att få en förklaring på det du skrev. Är det skillnad på dysterkvistar och dysterkvistar? Utveckla...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Try me, var det faktiskt 1:a gången jag skrev. Men men, jag tolkar det som att du inte har ett svar!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: Se där, vad var det jag sa..... :-)
Kommentera


Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: "blända mig med din intelligens"

Varför kasta pärlor för svin?
Du svarar ju ändå bara med att komma åt din standardknapp på tangentbordet...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Men eftersom jag är av den senare kategorin "dysterkvistar" så kan väl du store hockeygud, förklara för mig och andra mindre vetande vad skillnaden är, snälla, blända mig med din intelligens, för det sker inte så ofta, det ska gudarna veta!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: Du måste lära dig att skilja på dysterkvistar och dysterkvistar. En svår konst som tar lite tid att lära sig.
I vissa fall lär man sig nog aldrig. Du tillhör sannolikt denna kategori...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Så nu är Boorken en "dysterkvist" också!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge:

Har jag sågat hela laget? Nej! Jag sågade främst Molins och Linds insatser i dagens match. Spelare som Lind och Molin måste vara mycket mer tongivande och vara vassare offensivt för att jag ska vara nöjd. Så enkelt är det.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: Det ligger inte i min natur att upprepa det som alla dysterkvistar ändå väljer att dra fram.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Konstigt att du aldrig refererar till vad Boorken har sagt när han är negativ till vad laget har presterat i ett gäng matcher och har påpekat dom brister som jag och flera med mig här på forumet har framfört!!!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Förlorar man så är ALLA dåliga!!! Du vet väl att det inte finns några bra förlorare!!! ;-)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Kung_Sjödin: "I Sjödins frånvaro tog Andreas Dackell över kaptensbindeln.
- Han gör det mycket bra. Han tar ansvar och är som vanligt mycket bar i box-play, vilket syns då vi får problem när han inte kan spela i fyra mot fem, sa Boork och syftade på Frölundas power-play i mitten av tredje perioden där Dackell fick springa in i omklädningsrummet för att byta skridkor då hans skena gått sönder."

Varför inte ta över i båset?
Du har säkert mer koll än Boorken...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Det ligger inte i min natur att ösa beröm över spelare när de förlorat en match..."

Så du menar att man inte kan berömma en spelares insats om den varit bra, bara för att man förlorat matchen?

Min undran var ju mer att principiell karaktär: varför du (medvetet?) enbart valde att dra fram ev negativa insatser, istf att se till det som ev var positivt?
Om det mao finns ngn sorts mönster i ditt agerande?
Börjar bli mer och mer misstänksam....
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: När tänker du börja ställa krav då? Skall vi låta ännu en säsong gå eller tycker du att man skall koordinera en storsatsning på Arena OCH lagbygget?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
JanT: Buu, det var INTE de f d allsvenska spelarnas fel att vi torskade i dag. Vad gjorde Dackell, Lind, Cassel och Molin för bra i dag?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "puckens jobb är att sälja tidningar..."

Ja, tyvärr....
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Ja det verkar som att "framtidens brynäs" blir synonymt med att "vara nöjd", i alla fall om man skall gå efter vissa skribenter här på HS. Jag hoppas verkligen att brynäsledningen har större ambitioner än det."

Att vara nöjd med det laget hittills åstadkommit behöver ju inte vara synonymt med att man skulle vara nöjd för all framtid.
Men tyvärr så är det så dysterkvistarna lyckas vantolka det hela.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: "Det Pucken vill framhålla är ju att Cassel medvetet skulle ha försökt kasta sig undan, vilket är en helt annan "anklagelse"."

Å då var ju du tvungen att göra detsamma å anklaga pucken för att vara oseriös i sitt jobb. Du vet fortfarande inte om Casse försökte täcka eller att flytta på sig...Casses jobb är att med alla medel försvara vårt mål, puckens jobb är att sälja tidningar...

"Intressant och "skoj" att du (medvetet?) försöker hitta det som ev var negativt, när du vill bedöma vissa spelares insatser."

Det ligger inte i min natur att ösa beröm över spelare när de förlorat en match...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: Jag svor när Molin var den som skulle lägga straffen. Varför? Killen är iskall offensivt i matchen. Han har inte rosat marknaden med målskytte den här säsongen varken på match eller på träning. Jag hade hellre sett en spelare som har bättre självförtroende.

Visst har jag en negativ ton när jag frågar dig om Lind och Molin... Lind hade ju inte ett rätt den här matchen... seg, obeslutsam och helt borta i timingen, både när det gäller att slå och ta emot passningar. Han skulle ha bänkats, allt för att väcka laget. Widing var bra idag likaså tycker jag att Örat gör en stabil match men något offensivt vapen är han ju inte. Han gör det han måste i egen zon men inte ett dugg mer. Jag sitter och väntar på att fler spelare skall kliva fram men det ser tungt ut på den fronten.

Bäckström briljerar i offensiv zon men är fortfarande lite "naiv" i egen zon. Han slår ofta puckar för löst som hamnar på fel adress...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "han kan lika gärna felbedömt puckbanan och flyttat påsig åt fel håll."

Att ev felbedöma puckbanan är väl ngt som man isf gör omedvetet och utan avsikt.
Det Pucken vill framhålla är ju att Cassel medvetet skulle ha försökt kasta sig undan, vilket är en helt annan "anklagelse".

Tyckte inte att Molin och Lind utmärkte sig ngt speciellt i negativ bemärkelse, även om man sett de båda göra klart bättre insatser.
Blev lite förvånad när Molin skulle slå straffen. Visste med säkerhet att det skulle bli en stoppfint, och det tror jag även Salo var inne på rätt tidigt.
Å andra sidan: hade den gått hem så hade Ove varit geniförklarad härinne.
Undrar dessutom om den inte skulle gått om, då Salos agerande såg misstänkt ut (tripping?)
Intressant och "skoj" att du (medvetet?) försöker hitta det som ev var negativt, när du vill bedöma vissa spelares insatser.
Själv brukar jag ju ofta bli beskylld för det motsatta... :-))
Dackell, Örat, Widing, Almtorp och Honken förstås, tycker jag är värda en extra eloge. I övrigt hyggliga insatser överlag.
Vi har ju en helt annan aggressivitet idag och speciellt Widing drar ju med sig de övriga i inledningen och visar hur man vill spela.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
70 Rodrigues: Ja det verkar som att "framtidens brynäs" blir synonymt med att "vara nöjd", i alla fall om man skall gå efter vissa skribenter här på HS. Jag hoppas verkligen att brynäsledningen har större ambitioner än det.

Det spelar ingen roll vad som händer, det kommer i alla fall att finnas personer som har förmågan att hitta ursäkter.

Det ska bli intressant att se hur denna kvartsfinalserie fortsätter. Lika spännande skall det bli att se morgondagens träning. Eller snarare att känna av stämningen på densamma. Jag kan lova att de INTE delar somligas åsikter om att de gjort en bra match. I ett slutspel så finns det inga hedervärda förluster... en förlust är en förlust..
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: Vi är ju i slutspel, det ska vi vara nöjda med, då är det ju rätt bra med "ganska ok". För varför ska man ställa krav på ett lag som har gjort en så otroligt stor bedrift som att ta sig till slutspel för 1:a gången sedan Sundsvall brann, bara det borde ju räcka, vi måste sänka våran ambitionsnivå.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Huge: "så nog verkar det som att han verkligen försöker täcka skottet och inte ducka eller kasta sig undan."

Endast Casse själv vet vad han försökte göra, det handlar om bråkdelar av en sekund och han kan lika gärna felbedömt puckbanan och flyttat påsig åt fel håll. Att du sitter å indirekt idiotförklarar Pucken tolkar jag som att du hävdar med bestämdhet att "din version" är den rätta.

Det skulle vara skoj och läsa vad du tycker om våra "stjärnors" insats i dagens match. Jag ger Lind och Molin ett kraftigt underbetyg. Dackell tycker jag var ganska OK men det är ej heller en insats som man kommer att minnas. När det gäller en så viktig match som en kvartsfinal så måste våra stjärnor vara mer tongivande än "ganska OK"...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: Nja, nu har du nog läst mitt inlägg som fan läser Bibeln.
Jag spekulerar visserligen också, och har heller aldrig påstått att min version är den rätta.
Jag ifrågasätter ju bara Puckens kategoriska påstående att Casselståhl skulle försöka ducka eller komma undan skottet.
Och efter att ha sett händelsen i repris, både i slowmotion och i naturlig hastighet, så nog verkar det som att han verkligen försöker täcka skottet och inte ducka eller kasta sig undan.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
Kung_Sjödin: Jaa!! alltså folk vill väll veta va spelarna ha för nån rätt! å kan cassel käka de kan vi andra de med! lär ju prova sig fram! är nog fler som gillar de å cassel lär bli välldigt glad om en maträtt bli uppkallad efter honom ;)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
JanT: Jag hoppas att du har rätt men jag ville bara påvisa att det kan gå fort när det väl bär utför. Men det finns ju inte i ditt register att vara orolig så jag kanske slösade med energi. Som du skriver skiten har vi lagt bakom oss och tittar uppåt i tabellen. Jag hoppas verkligen att lagbygget kommer att spegla detta med.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: Fartblind?! Är du verkligen på allvar orolig för KS om ett år? Jag ser ingen som helst anledning till oro inför nästa säsong. Nu har vi lagt skiten bakom oss och tittar uppåt i tabellen. Vi har laget fullt av utvecklingsbara spelare med sina bästa år framför sig.

Varför denna ständiga oro?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: jag hoppade visst över några ord där... jag menade givetvis att de chockade FÖRRA säsongen..
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
JanT: Har du blivit fartblind? Det kan gå så in i bomben snabbt att hamna i en ond spiral. SSK är ett lysande exempel. De chockade hela sveriges hockeyexpertis genom att ta sig till semi.. Nu slipar de formen för att rädda ett nytt ES kontrakt...
Kommentera

689585 · »