Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #689433

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Det skulle sannerligen vara jäkligt kul att få en förklaring på det du skrev. Är det skillnad på dysterkvistar och dysterkvistar? Utveckla..."

Det är inte alls så märkvärdigt som det låter, och jag tror att du vet vad jag menar.
Rodrigues menade att bara för att Boorken ibland kritiserar sina spelare för ngt dåligt dom gjort och att detta skulle överensstämma med Tonys egen kritik, så skulle båda isf betraktas som dysterkvistar.
Intressant vinkling men ack så felaktig och missvisande.
Boorken kritiserar ju med all rätt och mot bakgrunad av denkunskap och insikt som han har som tränare i laget. Om sedan Tony ibland, liksom många av oss andra råkar ha samma åsikt fast vissa kanske inte uttryckligen uttalar densamma, så är väl det helt Ok.
Men nu gällde det väl mer en annan form av dysterkvisteri, sas:
Den gnälliga, aldrig nöjda, inget är bravarianten som främst Tony odlar, och så har gjort ända sedan HS födelse.
Plus förmågan att avsiktligt eller oavsiktligt missförstå saker och ting.
Ett bra exempel är snacket om huruvida vi kan vara nöjda med säsongen hittills eller inte.
När jag eller ngn annan påstår att vi kan vara nöjda med säsongen så avses naturligtvis en nöjdhet över att ha klarat av KS-hotet och att ha gått till slutspel, trots all turbulens och andra problem under säsongen.
Detta lyckas ex Tony tolka som att ex spelarna själva skulle vara nöjda med detta och därmed lägga ner all energi och vilja till att gå vidare, när man nu väl tagit sig till slutspel.
Befängt är bara förnamnet.
Matchen igår var väl ett lysande exempel på att vi krigade ordentligt och några tecken på mätthet kunde iaf inte jag se.
Sen får dysterkvistarna säga vad dom vill.
Och det gör dom ju uppenbarligen så gärna....
Kommentera