Brynäs IF

715181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #689571

Sv: Kvartsfinal 2:7 | Frölunda - Brynäs IF
GävleLasse: "Det jag hänger upp mig på är att om kritiken kommer från en "dysterkvist" eller från media, t ex Pucken så är den bullshit enligt er "boorkasöner". Men kommer samma kritik från Boork så är den fullt befogad och ni håller med direkt. "

Ja, det blir väl en rätt naturlig följd, då Boorkens kritik kommer från insidan och har substans, medans en tomte som Pucken oftast kritiserar på basis av....ja vadå kan man undra ibland?
All kritik utifrån är naturligtvis inte felaktig, det är bara det att man av praktiska skäl inte alltid orkar skriva att man håller med, sas. Ungefär samma fenomen som du kan se på en insändarsida i en tidning, där kritik av ngt eller ngn är så gott som allenarådande. Mkt sällan man ser en insändare som är FÖR ngt eller ngn. Förmodligen ett allmänt fenomen som ligger i den mänskliga naturen. Och det är väl där dysterkvistarna kommer in i bilden och kan exemplifiera.... :-)

"Frågan är på vilken nivå Brynäs vill ligga, vilka ambitioner föreningen har. Vill man vara med i snacket om guldet eller vill man som idag ses som ett fartgupp. Nånting som är i vägen men inte stör vidare mycket..."

Ja, ärligt talat: vad tror du själv?
Ny tränare, ny organisation, ny arena och ett lag som håller på att byggas upp inför framtiden. Några ledtrådar som kanske kan ge lite vägvisning...
Kommentera