Brynäs IF

713082 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #691158

Sv: Fula ord!!!
DMartinssonBSKV: Jag tycker det är en intressant debatt detta. Särskilt när de flesta har en bestämd åsikt i den. Personligen så hatar jag allt och alla som har med motståndarlaget att göra, det finns inte i min värd att ha sympati för nåt som vill att MITT lag ska förlora. Så visst slinker det ur ett och annat från mig under en match, de som känner mig vet att jag inte är den mest lugna personen på en hockeyläktare. =)

Jag tror många som har åsikten att hat är fel förknippar hatet med våld. I min värld är det inte synonymt utan hat är en sak och våld en helt annan och det senare hör definitivt inte ihop med hockey.

Sen går det att fråga sig var gränsen går mellan vad som är ok och vad som är hemskt hat. Vissa säger ju att det är ok mecd hat med glimten i ögat men inte annars. Där är skildnaden marginell i mina ögon. Vad som är över gränsen i mitt tycke är all form av rasism och anspelanden på sexuell läggning osv. Sånt skulle jag aldrig syssla med men ett och annat "Jävla idiot" och "hata timrå" har jag inga problem med.

Hatet får adrenalinet att pumpa och jag lever mig med mer i matchen.

Yttrandefriheten måste ju även gälla på en hockeyläktare så så länge det sker inom lagens gränser så är inte hat något problem. Stöd Brynäs på det sätt ni passar bäst.

Sen måste jag slutligen säga att självklart ska kärleken vara i majoritet och hatet endast förekomma vid lämpliga tillfällen.
Kommentera