Brynäs IF

713844 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #725921

Sv: ÅRSMÖTET!!
65selander: You win some, you lose some...

Kul med ett litet erkännande att Brynäs varit en "locket på förening" ;)

Visst är Brynäs i ett skriande behov av en person som kan biten med information och kommunikation, och den har blivit marginellt bättre under året som gått. BRA är det fortfarande inte i mina ögon. Det nya lite smått oväntade tillskottet i styrelsen, (för att ta till i underkant), Jan Reander är ett aktat namn i företagarkretsar som med största säkerhet kommer att tillföra mycket på marknadssidan. Han i kombination med det andra "nyförvärvet", Christer Sundin med fina meriter inom näringlivet bådar för att det kan bli mer vind i seglen rent marknadsmässigt.

Att Brynäs blir försvagade på "informationssidan" är något man får åtgärda. Skall man vara ett företag i 100 miljonersklassen så måste en sån kompetens in. Det bästa alternativet är att anställa en informatör då man kan ställa högre krav på en person som är anställd än vad man kan kräva av en förtroendevald person. Varför inte erbjuda Katarina en anställning?

Pengar säger många, ett svar man får rent reflexmässigt från Brynäs. Men åter igen. Skall man vara med "de stora" så måste man även vara professionell på det här planet. Det finns inga genvägar helt enkelt.
Kommentera