Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726014

Sv: ÅRSMÖTET!!
70 Rodrigues: Orkar inte citera det du skriver utan jag svarar rent allmänt. Alla är vi väl i någon form kungar som var på årsmötet. Det är ju medlemmarna som är där som bestämmer och igår var det tyvärr så att två fler tyckte det var rätt och kasta ut CC och då var de kungar. Jag är av åsikten aqtt detta var ett misstag och det är inte saken att Jan kom in som du verkar tro, utan att CC åkte ut som jag är ledsen/besviken/arg över.

Skulle gärna vilja höra av dig vad det unika Jan tillför och hur man kan täcka upp den kompetens som försvinner?

Ja, jag har arbetat för att få medlemarna att vara med att påverka mer och demokratin segrade på årsmötet och jag har full respekt för detta. Men jag anser i alla fall att kompetens har förlorats ur styrelsen och ersats mångt och mycket med kompetens som redan finns där.

Gissar bara att du hört rapporter om Oldtimers "fräckhet", de snackar om att de försökt få in Jan i flera år och samtidigt inte hunnit anmäla honom till valberedningen. Låter ju jävligt logiskt. Sen att gå och be om ursäkt till CC efteråt när hon blivit utröstad är väl i det närmaste patetiskt och tyder inte på en särskilt stark ryggrad.
Kommentera