Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726035

Sv: ÅRSMÖTET!!
HF: Samtidigt måste man inse att i och med Reander kommit in i styrelsen så vidgas kontaktnätet jämtemot olika företag. Det är ju inte så många i det "gamla gardet" i styrelsen som har kontakter med bilindustrin, som varje år lägger ner miljonbelopp i marknadsföring. Till skillnad från många andra av de nuvarande sponsorerna. Men givetvis så måste ju dessa kontaker brukas på ett vettigt sätt. Hur som helst så tror jag att det är viktigare att få igång ekonomin. Kedjereaktionen är ganska enkel.

Mer ekonomiska resurser => bättre lag => mer intresse för Brynäs => mer publik => fler supportrar => fler medlemmar => osv osv...

Och återigen CC jobbade inte heltid med att ordna med medlemsfrågor och den tiden hon lade ned kan man gott och väl betala henne för. OM hon nu är intresserad för det kan ju lätt bli så att man inte har samma geist inför uppgiften efter att ha blivit "ratad" av medlemmarna.

En ganska intressant sak förresten: Det är mycket tal om att alla medlemmar måste få sin talan men när det kommer till årsmöten så är i det i slutändan gävleborna som bestämmer. Därför är det viktigt för Brynäs att verkligen bredda sitt medlemsantal. allt enligt tesen fler medlemmar = fler röster.

Nu tar jag semester från allt vad hockey heter...


Gone to the sunny Rhodos!
Kommentera