Brynäs IF

713727 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726103

Sv: ÅRSMÖTET!!
dysterkvist: För att klargöra detta en gång för alla, jag har frvisso gjort det förut. De åsikter jag uttrycker här är mina högst personliga, inte något annat. Skriver jag som representant för Brooklyn Tigers eller nåt annat så kommer du och alla andr att fatta det utan problem.

Vad gäller mitt något agressiva inlägg i natt så skrevs det under en viss alkoholpåverkan och jag var rätt förbannad men jag håller fortfarande med om orden och nån ursäkt kommer inte att dyka upp.


"Varför skrev ingen något om Catarinas förträfflighet innan årsmötet.?"

För det första så är det väl endå upp till de som är medlemmar att ta reda på fakta och utvärdera situationen sen går det aldeles utmärkt att konversera med valberedningen direkt. Detta anser jag vara det enda rätta att göra i en förening. Jag har personligen använt dessa kanaler och förmedlat mina åsikter i det jag var bra insatt i, däribland en stark rekommendation att behålla CC. Jag kände inget behov att driva kampanj som du verkar tycka är rätt väg, nu inser jag att det var precis vad jag borde gjort, tre personer hade varit tillräckligt.

"För egen del har jag ej gjort någon research på Catarina, så jag vill ej uttala mig."

Borde inte vetskapen vad som försvinner vara minst lika bra som vad som tillkommer. Skapligt självmål med tanke på att du nu anser dig insatt.

"Jag har namngivit personer som jag vill ha till organisationen."

Här på HS? Eller har du sprayat namnen på nån ladugårdsvägg på Alnö? Eller kan det vara så att du kommunicerat dessa till valberedningen för Brynäs IF? Fast å andra sidan är denna i första hand till för de som är MEDLEMMAR i föreningen.


"Skulle inte vilja säga dåligt insatta, utan märkbart benägna att ej ställa upp för medlemmarna. Svårt att göra sig obekväma."

Vet inte om detta är riktat mot mig, men dåligt insatt kan jag inte påstå att jag är. Att jag inte ställer upp för medlemmarna vet jag inte, jag har drivit frågor gentemot Brynäs som jag har fått indikationen av att dessa var viktiga för medlemmarna. Jag har inga problem att göra mig obekväm, men sitta och gnälla här är inte min definition att vara obekväm, jag väljer andra kanaler.
Kommentera