Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726125

Sv: ÅRSMÖTET!!
70 RodriguesNej, jag skämtar inte. Dels finns ju information väldigt lätttilgänglig i form av valberedningens analys. Sen går det som jag sa att prata med valberedningen och höra hur de ser på den nuvarande situationen och hur framtiden borde se ut. Nu vet väl egentligen ingen vad som händer med Medlemsrådet, men där fanns ju även möjligheten att bolla frågor. Detta är det få som utnyttjat. Sen går det ju utmärkt att skriva brev och konversera med både befintliga och blivande ledamöter.

Kommunikationen är fortfarande under all kritik men skildnaden från tidigare är enorm. Ett embryo har startats och det höll på att utvecklats, nu hoppas jag att denna utveckling kan fortsätta trots det som inträffat.

Varför inte gå på årsmötet? Visst finns det massor med orsaker till att folk har förhinder och inte kan komma men om vi räknar lågt och tror att runt tio procent har möjligheten att komma så borde ju deltagarantalet i alla fall fyrdubblats. Att 85 personer bestämmer över vad dryga 4000 ska tycka känns lite skevt.

Utropstecknen var tydligen slut när jag försökte använda ett, det finns visst nån som förbrukar de flesta av dem ;-)
Kommentera