Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726526

Sv: ÅRSMÖTET!!
dysterkvist: Jag får väl ta och ödsla ytterligare tid på detta då, efter detta inlägg så orkar jag inte diskutera det hemska "idiotförklarandet" mer. Jag tror alla i hela världen har gått vidare och inte tar så hårt på mitt uttalande längre.

Som jag försökt förklara tidigare, jag använde ett kraftuttryck för att förmedla min syn på saken, jag anser att det var idiotiskt, eller för att använda ett ord som inte får dig att gå i taket; ogenomtänkt, att rösta bort CC. Detta anser jag för att ingen av de röstade så hade någon tanke på vad som försvann ur styrelsen. Alternativt brydde de sig inte.

När det gäller uttalande som privatperson respektive representant för en förening så är det helt enkelt som så att uttalande som representerar en grupp måste förankras i denna innan uttalandet görs. I det fall uttalandet sker privat räcker det att alla personligheter inom samma person är överrens (eller det behövs nog ingen majoritet ens). Jag kan ju inte konferera med de andra inom tex BT varje gång jag gör ett inlägg här. Jag har exakt samma åsikter vare sig jag representerar eller ej, men jag kan inte uttala dem som en gällande åsikt för gruppen utan där måste det finnas ett samtycke först.

Jag har inte fått några reaktioner på mina uttalande från övriga styrelsen (eller nån annan överhuvudtaget än dig) AD som skriver här är tex med i styrelsen.

Lägg ner detta och fortsätt gärna diskutera Brynäs styrelse eller saker som hände på årsmötet i denna tråd. Jag har iofs inga större förhoppningar att så kommer att bli fallet. Men du kan väl försöka slå världen med häpnad för en gångs skull.
Kommentera