Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726797

Sv: ÅRSMÖTET!!
70 Rodrigues:

På det årsmöte jag var på i lördags såg jag ingen uppfinnare från Sundbyberg, däremot en fd (?) bilhandlare från Vaxholm... :-)

Professionell kompetens, ja, men vart?
Efterlyser du en räknenisse i organisationen?
Eller en som skall räkna in styrelseledamöterna på mötena?

"Menar du med din liknelse med målvakter att redan samma eller bättre kompetens redan finns i styrelsen, typ entreprenörskap och företagsutveckling, dvs gått in och styrt upp och räddat företag/föreningar som varit i dåliga ekonomiska lägen och utvecklat dom till framgångsrika organisationer, om så är fallet så kan väl du namnge dessa styrelsemedlemmar. Och tror du verkligen att Samuelsson och Oldtimers röstade in Reander bara för att jävlas med Brynäs och aveckla medlemsrådet?"

Nä, Brynäs har inte haft någon Frälsare i styrelsen tidigare...
Förresten, vi hade en som trodde att han var det, men det gick som det gick för honom... förresten han är ju stockholmare han med nuförtiden :-)

Du beskriver som jag ser det en person som med sin trollstav i högsta hugg likt en Harry Potter ställer allt till rätta på egen hand. Några briljanta trollformler senare är allt fixat och alla kan pusta ut.
Det stadiet trodde jag Brynäs styrelse hade passerat...
Om Gert Samuelsson och hans uppdragsgivare har samma analys då finns det en del att uppdatera...

När det gäller Brynäs styrelsledamöter konstaterar jag bara att medlemmarna valde tre av dem via omval (plus omval av ordförande och omval av de tre revisorerna)... förmodligen inte på grund av sin ev oförmåga att lösa det uppdrag de har framför sig...?

Är det din Frälsare du vill ge företräde? Till vad? It´s his way or the highway...?
Ger du honom företräde till medlemsfrågorna också...?
Kommentera