Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726890

Sv: ÅRSMÖTET!!
rackham: "Frälsare" förresten.
Jaså, är d på den nivån nu: Har man slut på argument kan man alltid börja förlöjliga eller försöka med öknamn. Vill du debattera på d viset, så kolla runt här på HS: finns 2ra som du kan lära dig massor av!! Trodde inte jag skulle se d från dig bara.

" Professionell kompetens, ja, men vart?
Efterlyser du en räknenisse i organisationen?
Eller en som skall räkna in styrelseledamöterna på mötena?"

Ser ut som att du och jag inte har samma syn på önskvärd kompetens. Jag skrev:
"Nu behöver vi professionell kompetens som kan förutse och planera så att inte det här händer igen, och om man märker att det håller på gå åt helsike så måste detta åtgärdas omedelbart".
Dvs om d finns en eller flera i styrelsen som har den kompetensen så kan d oxå ha koll på att vi anställer rätt personer: Proffs som kan styra o ta ansvar för den dagliga driften, det behöver vi när kvartersklubben blir mångmiljonföretaget Brynäs IF.

Blir lite förvirrad bara: Först fanns Jan Rs kompetens i styrelsen. Nu finns den tydligen inte, du gav iaf inga namn. Hur e d egentligen, har du bestämt dig?

Tror inte vi kommer så mycket längre: Vi har en organisation som inte tycker det är deras fel när vi får en förlust på -7,5 miljoner. På en omsättning av 40!!! Du verkar ta j-vligt lätt på det. D gör inte jag!!
Kommentera