Brynäs IF

713104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726903

Sv: ÅRSMÖTET!!
70 Rodrigues:

"Det är du som använder ordet frälsare inte jag, så det får stå för dig!"

- Sanningen ligger i betraktarens ögon.
Jag förstår inte hur jag har kommit att göra den tolkningen. Kan det bero på det du skriver och de förväntningar du förmedlar...?
När du börjar med att skriva om insättning av kapital och att rädda föreningen undan konkurs...?


"Frälsare" förresten.
Jaså, är d på den nivån nu: Har man slut på argument kan man alltid börja förlöjliga eller försöka med öknamn. Vill du debattera på d viset, så kolla runt här på HS: finns 2ra som du kan lära dig massor av!! Trodde inte jag skulle se d från dig bara.

- Se svar ovan...


"Blir lite förvirrad bara: Först fanns Jan Rs kompetens i styrelsen. Nu finns den tydligen inte, du gav iaf inga namn. Hur e d egentligen, har du bestämt dig?"

- Brynäs styrelse har sedan tidigare 3 egna företagare i styrelsen (Hans-Göran Karlsson, Camilla Westman, Bert Johnson). De har sannolikt gjort samma resa som alla andra egna företagare. Det går upp och ner i alla verksamheter. Alla skriver inte böcker om det bara...
Brynäs styrelse har 3 personer (Anders Hedin, Stefan Hult, Mats Östling) jobbar i ett internationellt företag på olika nivåer och i olika funktioner (försäljning, marknad, ekonomi).
Brynäs styrelse har 1 person (Malin Broman som jobbar inom en rätt stor hotellkoncern med drift, marknadsfrågor och "event".
Medlemmarna har tillfört Christer Sundin som är VD i ett börsnoterat fastighetsföretag som sysslar med (marknads-) utveckling av fastigheter m.m..
Medlemmarna har också tillfört bilförsäljarkompetens, eget företagande m.m. i enlighet med din vision, genom valet av Jan Reander.

Således: JA, det finns alltså kompetens inom marknadssidan i styrelsen.
Både före och efter valet av Jan Reander.
Tror du fortfarande att det är styrelsen lider underskott på (marknads-)kompetens?
Tänk till igen...


"Tror inte vi kommer så mycket längre: Vi har en organisation som inte tycker det är deras fel när vi får en förlust på -7,5 miljoner. På en omsättning av 40!!! Du verkar ta j-vligt lätt på det. D gör inte jag!!

- Vad baserar du din analys på? Vem har uttalat sig om detta? Vems fel är det enligt organisationen? Vem/vilka är dina syndabockar?
Vart har du tagit omsättningssiffran 40 miljoner ifrån? Det kan då inte vara några officiella siffror...

Ta det jävligt lätt eller jävligt svårt?
Ja, det beror väl på om man är intresserad av att hitta lösningar eller om man vill hitta syndabockar...?
Kommentera