Brynäs IF

710661 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #727325

Sv: ÅRSMÖTET!!
Alla deltagande i diskussionen om ämnet:

Efter att ha tillbringat en vecka på soliga Rhodos kan jag lätt konstatera att det blivit en brinnande diskussion angående det som hände på årsmötet. Frägan är om detta kommer att innebära att nästa års årsmöte kommer att vara välbesökt, troligen inte. Varför kan man undra...

Som HF redan varit inne på så besöks årsmötet av en väldigt liten procent av medlemmarna. Av detta kan man dra slutsatsen att merparten av medlemmarna:

1. Inte är ett dugg intresserade av Brynäs som FÖRENING utan som att lag man håller på i ES, matcherna är allt, resten är totalt ointressant...

2. Man är/försöker vara någorlunda "med" i vad som händer i föreningen men kan inte delta på årsmöten av olika anledningar. Geografiskt läge mm.

Detta gör ju att det måste läggas en stor vikt i att man satsar på att utöka antalet medlemar som är intresserade av FÖRENINGEN och inte bara LAGET. För att man skall kunna det så måste resurser läggas på att öka medlemsantalet. En bra start vore att fortsätta med det arbete som CC startat.

Samtidigt så har Brynäs IF dragit på sig stora skulder i samband med Arenan och den stora satsning det innebär. Då behöver man folk som är mer åt "marknadshållet" i styrelsen, det är min stora övertygelse. Allt för att man skall öka kapaciteten/kunskapen att utnyttja vår Arena året om i framtiden så att den inte bara står och kostar en massa pengar när det inte är hockeysäsong. Nu är det marknadsföring och att sälja in Läkerol Arena som är Prio Ett i mina ögon.

Medlemmarna skall givetvis göra allt för att fortsätta det arbete som gjorts av CC och medlemsrådet, för det ÄR vikitgt det med. Men på ett helt annat plan. Frågan är om inte medlemsrådet kan fortsätta ändå, utan behovet att ha en styrelsemedlem som spindeln i nätet?

En annan sak som slår mig är att möjligheten finns att OM medlemsrådet gjort mer för att visa sitt arbete, haft mer löpande information om vad som hände. Presenterat och verkligen klargjort hur viktig CC var för detta arbete. Då kanske utfallet varit annorlunda när det röstades. För mig handlar det om prioriteringar och jag vill att Brynäs växer som förening, men det är svårt att växa som förening om man hela tiden pratar om ekonomiska förutsättningar och att man inte kan mäta sig med de flesta lagen i ES när det gäller löner och kvalité på spelare.

Slutsatsen påp mitt lite väl långa inlägg är:

Blir Brynäs ett vinnande lag byggt på bra marknadsföring så kommer även medlemsantalet, främst i Gävletrakten att öka.
Kommentera