Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #736275

Sv: Brynäs - Leksand (10/8-06 19.00)

Gusten:

Inlägget som du pratar om skrevs av signaturen Tiggern. Jag sparade det eftersom det var riktigt roligt att läsa. Kommer precis som du ihåg att Rodrigues röt till rätt rejält och jag tror även signaturen blev avstängd här på forumet. Jag tänkte citera det här under (om ni moderatorer inte vill ha det här är det bara att radera detta inlägg):

------------ 

"GävleLasse, Westerlind mfl:
Ok, många tycker att jag gör fel. Men kolla in fånens reaktion på mitt inlägg på deras på GB. Jag skämtade och sa typ "er målvakt kommer att darra när våra forwards gör mål på er". Karln tyckte det var förpubertalt och hävde ur sig en massa förolämpningar. Jag ger honom chansen att stå för det utanför den virtuella arenan, bara.
Ovanstående är egentligen oväsentligt för vad jag egentligen är ute efter att berätta ikväll.
Jag och några till kommer att stå upp för Brynäs.
Det är dags för en ny era.
Det kommer att blixtra kring Brynäs namn, både på(hoppas jag) och utanför rinken.Jag är ingen galning, bara väldigt mån om min stolthet. Och Brynäs är min passion. Ergo: jag står upp för mitt älskade Brynäs.
Och, jag vet;på lekis fick man lära sig att det var den starke som klev åt sidan.
News, gentlemen; de kysser nu de fula flickorna...eller pojkarna.
I dagsläget finns det ca 15 st intresserade i Gävle, ca 20 i Sthlm + Gbg.
En pluton redo att hävda klackens rätt i tex E.On Arena där det hånats lite väl mycket. Jag ryser när jag tänker på Torr-Tallarnas förvåning och panik när 30 st vildar från Brynäs-läktaren stormar dem...
Det lutar åt att vi kommer att kalla oss  BBK "Brooklyn Brass Knuckles". Slå gärna upp det om ni vill veta vad vi kommer att syssla med...
Vi kommer att ha ett märke med texten "If you want blood-You´ve got it!"
Och till mina kritiker Westlund och min favorit vad gäller analyser av Brynäslaget, GävleLasse(allvarligt så är du bättre än de flesta skribenter jag dagligen läser, du borde skriva professionellt...);Minns förra säsongen när LHC:s inhyrda DFG-snubbar i Burberry-kepsar spöade Brynäs-bröder i öltältet. Det kunde vara DU om du vägrat förneka Den gamla Damen. Men i år finns vi där och tar smällen, glöm inte det.
Hör av er på min sida, ni intresserade.
Tigger @ TigerTown    Idag kl. 00:38    Besvara Visa ämne

------------

Kommentera