Brynäs IF

713841 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #818114

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 16/1-07
Lunkan: Det handlar om prioriteringar. En del väljer att köpa bilar, båtar och statusprylar på avbetalning och resa upp sina sparpengar. Andra väljer att gå på hockey.

Sen är det ju grejen med att det är samma samma varje match. Inget nytt händer, förutom att det skiljer sig någon enstaka gång. I går var det BÅG och Bäckis som fick blommor innan match...Men nåt annat för att förnya sig var det inte.

Jag tror att man måste hitta på saker kring matchen för att locka folk. Nu har de sänkt priset rejält under januari, i vissa fall till hälften av vad det brukar kosta, ändå stannar publiken hemma. Brynäs har inte spelat så här bra under en period sedan 93/94 så det kan inte vara på grund av att "Brynäs bara förlorar" heller.

Nej det är produkten de skall sälja. Det är som Eddie Murphy menar har i sin liknelse i showen RAW: Om du ger en hungrig människa ett kex så kommer de att älska kex och tycka att det är världens bästa kex, men när de får samma kex gång på gång, dag efter dag så kommer de snart att tycka att "det här är ju samma gamla vanliga kex".

Så länge det bjuds på samma gamla vanliga kex, ja! Nyhetsvärdet på den nya arenan har inte så stort nyhetsvärde längre. De flesta intressaerade här i Gävle har varit där ett par gånger nu. Nu räcker det inte med att bara byta kostym, man måste fräscha upp innehållet med lite då och då.

Annars går jag på små moln idag.

Jag fick se nåt som jag blev väldigt överaskad av igår, Daniel Johansson tacklade två frölundaiter samtidigt, det är när man ser honom göra såna saker som man blir påmind av hur dålig han k a n vara ibland för kontrasten var enorm. ;)
Kommentera