Brynäs IF

715346 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #823324

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 22/1-07
JanT: "Så varenda jävel härinne anser att det är "eoner" av klasskillnad mellan DJ & Angell? Har du gjort en marknadsundersökning?"

Ja.
En undersökning bland dysterkvistarna, och den får man väl ta för vad den är...

Mylingen undrade vilken back jag skulle ta om jag måste välja mellan Danne och Angell.
Ja, det är väl rätt självklart att jag skulle ta Angell, då han ju passar bättre in i den långsiktiga planeringen som succesivt ska förbättra truppen på alla punkter. Danne kommer väl troligen automatiskt att fasas ut när kontraktet går ut efter nästa säsong och då har vi förhoppningsvis hittat en fullgod ersättare till vår spelskicklige elegant. De båda är lite olika till karaktär och det är ju mixen av spelarnas olika kvaliteter som räknas. Hit hör ju inte enbart det man uträttar på isen, utan också andra saker: ledaregenskaper, vilja att anpassa sig och underordna sig givna direktiv, agerandet utanför banan, osv osv. Det bästa laget behöver nödvändigtvis inte bestå av spelare som på varje plats anses hålla absolut toppklass rent spelmässigt. Sen verkar mylingen jämföra de bådas skicklighet baserat enbart på hur många mål dom gjort, dvs den som gjort flest mål måste vara bättre.
Grattis. Så resonerade jag också när jag var tolv år gammal.
Ingen har ifrågasatt att Angell totalt sett är en bättre back än Danne.
Det vi ifrågasätter är ju den enorma överdriften man sysslar med, när man ex surrar om att det skulle var "eoner" i skillnad mellan de båda. Har man någotsånär intresse och kunskap om hockey öht så inser man att det bara är skitsnack.
Kommentera