Brynäs IF

714125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #836164

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 17/2-07
GävleLasse: Det här är väl vad det verkar något som har inträffat under ett flertal tillfällen i E.ON Arena. Åtminstone om man ska tro de rapporter som kommit fram i frågan. Här måste till en skärpning, helt klart. Det är inte match i rinkbandykorpen här, nej, det är elitserien i ishockey. Det måste ställas högre krav på de som har ansvar för den här statistikräkningen. Att den eller de som nu har det ansvaret också klarar av det man är satt att göra. Det kan kanske tyckas relativt oviktigt i det större sammanhanget om skottstatistiken misstämmer, det är ju själva matchen som spelas som är det viktiga och som bör tas i mål i första hand. De tankarna kanske finns, vad vet jag. Nu är det inte fullt så enkelt, iom att just den statistik som föreligger ju är basen för så mycket mer än bara en massa oviktiga siffror.

Det kommer som du säger att behöva ställas ett ökat krav på professionalism här. Inte minst för trovärdighetens skull hos de som har ansvar för att detta görs rätt, och för att vi även i fortsättningen ska kunna se på den statistik som finns med en tilltro att den faktiskt stämmer överens.

Något jag dock inte förstår är varför du ska behöva blanda in Timråsupportrarna i det här. Vad har de gjort för ont som gör att de förtjänar kritik från din sida? Det är väl inte hos dom man ska söka syndabockar för att inte statistikräkningen inte fungerar som den ska. De som blott ser på matchen från läktaren har väl knappast ett ansvar att tänka: "Nja, skotten som j-vla snål-Mora har skjutit stämmer säkert inte ändå. Vi låter bli att bua eller snacka dynga om dom efter matchen så slipper vi få skit för det i efterhand."
Du kan med all säkerhet begrava det där fenomenet du pratar om rätt omgående, för felet har som sagt inte begåtts av de du väljer att angripa. Om du är bitter efter förlusten igår, säg det då istället för att på ett taffligt vis försöka linda in det i något annat.

Allt annat i ditt inlägg stödjer jag dock helt och fullt. Någon form av markering måste till, annars är nog problemet svårare att komma till bukt med.
Kommentera