Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #836172

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 17/2-07
GävleLasse: Och hur hade du trott att detta skulle gå att utläsa i ditt inlägg tycker du? Du skrev såhär:

"Det är ändå ett ganska intressant fenomen när Timråanhängarna anklagar motståndarlagen för att spela tråkigt och defensivt men ändå måste fippla med skottstatistiken för att få det att se ut som att Timrå varit det bättre laget. Snacka om självbedrägeri."

Vilka är det du menar som Timråanhängare då? Är det de som är publik på matcherna, de som sitter hemma vid TV- eller radioapparaterna (webradion i just det här fallet, då varken TV eller vanlig radio sände matchen), eller de som jobbar ideelt som funktionärer under matcherna? De som du kallar "troll" här i GBn kan väl på inga sätt ställas till svars för den kritik om fel i statistikräkningen som du bakar in i ditt inlägg här nedan, eller tycker du det?

Försök att vara lite sakligare i din kritik nästa gång, då behöver kanske inte jag eller någon annan som inte alls har något att göra med din ev. kritik gå till angrepp mot dig heller för något vi inte förstår eller som vi kanske missuppfattar.

Är det du som på egen hand har uppfunnit uttrycket "Tallefjantar", eller var kommer det ifrån? Jag förstår piken, helt klart. Dummare än så är jag inte. Men någon vidare "stuns" är det väl inte i uttrycket precis. Det är ju inget man blir sådär jättearg att läsa eller höra om precis. Det är väl snarare tvärtom. Man rycker mest på axlarna och tycker det känns rätt harmlöst och löjligt.
Kommentera