Brynäs IF

713665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #889567

Sv: Månsson i trubbel...
Huge: "Sänk bevisnivån eller inför omvänd bevisföring, dvs låt den anklagade bevisa att han inte våldtagit eller i övrigt utnyttjat sitt offer.
Inom andra områden gäller ju den principen så jag ser inget större hinder till varför den inte skulle kunna införas även här."

jag håller med, något borde göras. Men detta gör inte att man kan förbigå det faktum att lagen säger något annat idag och således måste man döma utifrån vad lagen säger.

Om hockeyförbundet har en annan policy så är det upp till dem. Men som jag varit inne på förr så är det nya tider och det är inte lika självklart för en spelare att ställa upp. Det lär inte bli lättare om man riskerar att hängas ut innan man kollat upp hur saker och ting ligger till. Samhället är väldigt förändrat i många aspekter och frågan är om hockeyförbundet är på samma sida som samhället i stort. det var inte länge sedan vi hade en förbundsordförande som uttalade väldigt nedsättande om kvinnor, något man nu försöker råda bot på, kanske lite väl nitiskt. Hur många kvinnor sitter det förresten i Hockeyförbundets styrelse?

När det gäller Månsson så tror jag att han har lärt sig "the hard way" och jag är ganska säker på att krogen inte kommer att locka lika mycket i fortsättningen.
Kommentera