Sv: Bif-Moskva
Från arbetarbladets hemsida!

Reservbetonat Brynäs i ledning
ISHOCKEY

Brynäs spelar sin första träningsmatch för säsongen i Hedemora och leder med 2–1 efter den första perioden.

Det är dock ett mycket reservbetonat Brynäs som tog ledningen genom Richard Eriksson som flippade in pucken från blå.
Efter en bra inledning av Brynäs kom ryssarna igen och snurrade på bra med Brynässpelarna. Kvitteringen kom efter 15 minuter genom Jevgenij Borodin som avlossade ett skott från blå.
När sedan CSKA Moskva tryckte på blev också Brynäs veteran Tommy "Sjödda" Sjödin utvisad i slutet av första perioden men i stället för ett ryskt ledningsmål slarvade ryssarna med pucken och Micke Lind kunde göra mål efter att ha kommit fri.
Ishallen i Hedemora är full, 1200 personer, men de går alltså miste om många av Brynäs stora stjärnor.

BRYNÄS–CSKA MOSKVA 2–1 (efter första perioden).
Målen: 1–0 (5) Richard Eriksson, 1–1 (15) Jevgenij Borodin, 2–1 (18) Micke Lind

Brynäs har utökat ledningen
ISHOCKEY
Efter fem minuter i den andra perioden utökade Brynäs ledningen mot CSKA Moskva till 3–1.

Ett snyggt mål som kom till efter snabba kombinationer och sist på pucken var återigen Micke Lind.