Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #897416

Sv: Bif-Moskva
rackham: När det gäller Spets så tycker jag att man kan se en klar förbättring, ett bevis på att killen utvecklas. Det många glömmer är att han är ganska ung fortfarande. Han har utvecklats på alla plan och jag tror att man kommer att få en bra spelare i honom om man bara visar tålamod. Men det är som du säger, med Spelare som honom, eller det han presterar i dagsläget, så blir det svårt att ta guld.

Alcén var bra igår, det syns att han är en smart spelare. Visst finns det lite spår av "fart- och flänghockey a la J20" kvar i honom, men jag tror att han kommer att ta en plats i A-laget i år.

Sandin har jag alltid gillat, bra arbetsmoral på den killen. Han är ju även en ganska duktig playmaker med sina 30 poäng (10+20) i J20 förra säsongen. Visserligen är ju steget upp till A-lagsnivå enormt men det är i alla fall ingen brunkare.

När det gäller Gynge så har jag svårt att se honom spela i A-laget. Varför? Han är inte bra nog att få en fra,skjuten roll i laget. Den roll som han måste ha för att kunna producera. I konkurrens med spelare som t ex Brendl, Danielsson, Månsson och Dackell så har han ingen chans. Dessa herrar kommer att ta upp ytterforwardspositionerna i de två första kedjorna. I en tredje- eller fjärdeformation har han inget att göra. Förläng kontraktet med honom och låna ut honom nån säsong till. För det är helt klart en spelare som kan vara värd att behålla inför framtiden
Kommentera