Brynäs IF

714186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #901187

Sv: Brynäs till Åland, Mästarcupen 21 till 23 augusti 2007
Då är jag hemma igen efter en liten utflykt till Åland. Så jag får väl försöka ge mig på en liten rapport, för "presschefen" verkar inte orka =)

I första matchen stod ett juniorbetonat Brynäs bra emot ett Jokerit som befinner sig längre fram på utvecklingskurvan mot säsongsformen. Förlängningsförlusten bör inte tas allt för hårt. Kohronen hade agerat i det närmsta felfritt i 60 minuter men när det blev förlängning så hade han nog somnat eller nåt och släppte in allt. Widing med Månsson blir jobbiga att möta i vinter och de gjorde en riktigt bra match här.

Andra matchen mot Luleå: I första perioden var nog åtminstonde halva Brynäs kvar på hotellet. Luleå gjorde lite vad de ville och Sperrle räddade Brynäs. I andra hade laget anlänt och perioden var raka motsatsen. Brynäs åkte ifrån Luleå. I tredje blev det lite mer ställningskrig och det hände inte mycket alls. Luleå kunde sen avgöra i första förlängningen via en kontring som gav ett 2 mot 1 läge. Dackell bäst i Brynäs denna match jämnsides med Sperrle. Lind och Björne tycker jag också såg bra ut. Lind kändes lite mer aggressiv än tidigare. Ove var bra båda matcherna och det syndes att han var spelsugen. Finn-backarna såg även de stabila, Kankanperä (eller hur han nu stavar) var mest framträdande.



Sammanfattningsvis: Målvakterna ser stabila ut och jag tror vi har ett minst lika bra par som senaste säsongen. Backsidan är helt klart bättre än förra året och finnarna skall bli intressanta att se. Dessutom har vi bra täckning fram till oktober när Angell och förhoppningsvis Hulkonen kommer in i laget. Jag ser nog Morin som bästa val när det sker mellan Andersén, Carlsson (som väl är utlånad men spelade på Åland?) och Morin. De andra backarna ser jag som självklara (ja, även DJ). Andersén höll på drälla in pucken i eget mål två gånger på bytena efter varandra mot Jokerit tex =) Morin ser stabilare ut. Brendl då? Han kommer igång snart, inget att oroa sig för. Han slår passningar och är giftig framåt. När det börjar gälla mer i matcherna så lägger han i en växel till.

Angående live-rapporteringen och aplikationen som sköter den så var det ett "ful-hack" som jag lade sista touchen på strax efter 05:00 i tisdags så det fungerade förvånansvärt bra i mitt tycke =) När sen "presschefen" irrar iväg lite med den uppstår fel ;-) Dock skall inte allt skyllas på honom det fanns en bugg som många konstaterade att alla mål rapporterades på luleå. Vi löste det med lite editering av inlagt data så det blev rätt med det mesta till slut.


Till sist, kan nån förklara Sperrles handväska?
Kommentera