Brynäs IF

713624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #907030

Sv: Månsson i trubbel...
Hitman: I min värld är det väldigt enkelt. Om man inte blir dömd så är man inte skyldig. I alla fall inte till den grad att man kan pekas ut för någonting. Om det sedan beror på saker som bristande bevis som gjort att vederbörande gått fri är precis lika fel som att man sätter dit personer på felaktiga uppgifter, ja till och med rena lögner. Det är ett känt faktum att det ljugs en hel del i våra rättssalar. Att en brottsling/anklagad gör det får ses som en slags sista utpost. I brist på annat. För kan man vänta sig att en som står anklagad skall vara ärlig? Nej, speciellt inte om vederbörande dessutom är skyldig.

Men att poliser och vakter står och blåljuger är en helt annan sak.

Att din kompis fick stryk är beklagligt och det är synd att städerna är fulla av idioter som hoppar på andra utan anledning. Men samtidigt så har jag bekanta som blivit haffade av polis och som sedan fått stryk i häktet. Detta utan någon som helst bevisning. Då är det inte tal om några hjärndöda busar på stan som spöar på någon utan det handlar om personer anställda av staten som "gör sitt jobb". Hur ofta läser/hör man om poliser som åker dit för övervåld? Skadan är densamma. Någon olycklig får men för livet, fysiska OCH psykiska. Detta oavsett vem som gjort det.

Om jag nu skall falla tillbaka på Månsson så tycker jag att det var väntat. Han är stor i käften och är ute på krogen ofta. Den kombinationen är aldrig bra om man samtidigt är en officiell person.

Han har erkänt och insett att han har gjort bort sig. Frågan är. Kunde polisen ha agerat annorlunda? Och framför allt. gjorde han mer än på fyllan uttalade verbala hot? Bad han om ursäkt så fort han nyktrat till.. Frågorna är många och det är mycket som VI inte vet i saken...Därför tycker jag att det är lika bra att låta rättvisan ha sin gång.
Kommentera