Brynäs IF

713574 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #918893

Sv: Färjestads BK–Brynäs IF
Huge: Bortsett från att analysera rena matcher när jag sett dom så ägnar jag mig ju för det mesta åt rent principiella eller strukturella resonamang och analyser, vilket knappast kräver att man måste springa på en massa matcher.


Nej, men du kanske skulle upptäcka ett eller annat om du faktiskt såg matcherna. Principiella eller strukturella resonemang och analyser håller om man ska analyser en helhet med fullständig information. Vissa saker syns inte i statistik och kan därför inte analyseras generellt, man måste se det för att uppfatta det. Gör som vi andra supporters, gå och se en match.

Du är snabb att försvara DJ trots att du tydligen inte ser alla/hela matcherna och bygger ditt försvar genom att det är Boork som låter honom spela, alltså kan han inte vara så dålig. Visst, Boork borde veta det bäst...eller så är det helt enkelt att han inte har något bättre att slänga in. Även Laitinen och Pekkala fick spela men det gör väl inte dem bra?

Jag kan hålla med dig, DJ är inte Digerdöden och det är inte enbart hans fel att vi förlorade matchen mot FBK men faktum kvarstår, DJ håller knappt måttet. Han gör ibland riktigt bra grejer men lägstanivån i hans försvarsspel är för låg.

Det är som sagt min och andras åsikt. Du får ha din (även om vi andra tycker att det är sjukt).
Kommentera