Brynäs IF

573820 inlägg · 7782 ämnen

Inlägg #938926

Sv: vad har hänt
Jajjen: "Sjödin lovas en tjänst som sportchef. När han ska tillträda den, är tjänsten inte ledig."

Vet inte om det tyder på nån inkompetens att tillsätta en t.f Sportchef när Sjödda själv valde att fortsätta spela.
Sen kan man alltid diskutera om Sundlöv var rätt val, och enligt min mening så har han varit helt Ok hittills.
Eller hade du föredragti att tjänsten förblivit vakant ända till Sjödda bestämmer sig att kliva åt sidan?

" Brynäs har fr.o.m. förra säsongen samma nivå på omsättningen som TIK och LHC och därmed sannolikt liknande lönebudget för spelarna. Varför syns inte det i laguppställningen? Var är Brynäs Pyörylä, Hahl, Hedström, Pärsinnen, Weinhandl, Fernholm, Mårtensson, Stana?"

Det här är helt klart namn som jag mer än gärna sett i Brynäs, men du glömmer att Timrå under flera år byggt upp sin ekonomi och det är som du säger först fom förra säsongen som omsättningarna börjar matcha varandra. Sen handlar det dessutom om kontakter och skicklighet hos Sportcheferna. Alla SC kan ju inte ha samma kontaktnät och kompetens i övrigt.

Brendl var helt klart en chansning men som förmodligen inte behöver kosta så mkt. Om han skulle ruttna ihop och lägga ner verksamheten så är jag fullständigt övertygad om att han självmant bryter kontraktet, om det går. Kan inte tänka mig en ensam deppad tjeckisk målspruta med taskigt självförtroende sittandes i en lya i Gävle, rullandes tummarna under ett par år.

"Lägger man till det totalt misslyckade konceptet i år med bred trupp finns det nog anledning att se över den samlade kompetensen i organisationen. Igen."

Hmmmm...
I våras när man deklarerade att en bred trupp var nödvändig pga det digra spelprogrammet i grundserien samt att det behövs i ett ev slutspel, så hörde jag inte så många gnälla och idiotförklara upplägget.
Konstigt, tycker du inte?
Kommentera