Brynäs IF

714409 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #940035

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 15/12-07
sylf: Jag tror att huvudproblemet är centerspelet. Vi har endast en center som producerar. Hansen som förstacenter känns inte bra nog. Defensivt är han helt ok, men absolut inte av den kaliber som man måste ha för att spela i förstalinan i ett ES-lag. Bäckis "ersättare" Hauthonen är en grym besvikelse och detta gör att prio ett är att skaffa en ny center.'

När det gäller målvakterna så har vi två ES mässiga målvakter, det spelar ingen roll vilken målvakt man har så länge utespelarna agerar ängsligt i egen zon. Det duttas och petas. Vid ett flertal tillfällen igår så passar man en spelare som inte är öppen och lämnar över problemet till en annan spelare. Med tryck i egen zon som resultat. Då hjälper det inte om man har en bra målvakt, skall man stå och falla på målvaktens form så är man illa ute ändå.

När det gäller De äldre spelarna, Stommen i laget så är det fler som inte levererar, Sjödda och Dackell spelar på 75% av den nivå man vant sig att se dem spela. Så länge Brynäs "stjärnor" heter Sjödin och Dackell så kommer vi inte att vara bättre än det vi ser idag.

Dessvärre så är nepotismen så djupt rotat i Brynäs att någon förändring inte kommer att ske, i alla inte förrän det är för sent.

Det är dessa förändringar som är ett måste som kommer att avgöra vilka ambitioner föreningen har. Snara förändringar skulle visa att man fortfarande vill ta sig till slutspel,väntar man så är det solklart att man är nöjd med att klara kontraktet.
Kommentera