Brynäs IF

714409 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #940058

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 15/12-07
Gusten: "Huge: Helt rätt, idag var vi inte så pjåkiga. Men vi torskar både när vi spelar dålig och när vi gör bra matcher.

Jag förbannar vår breda trupp, hade vi haft en tunn trupp hade vi förmodligen (nåja) sett en centerförstärkning i uppehållet.

Som några varit inne på så har vi en pinsamt usel "förstakedja" offensivt sett. Låt Dackell och Hansen spela BP och nåt avlastningsbyte i 5-5. Skeppa Hutten mfl till finland och värva en klasscenter innan det är försent.

Tyckte nästan synd om Molin som var jävligt pigg idag, spela med en div 2-center och inget ont om Widing (guld värd med skridskoåkning men han kör liksom sitt eget race...

Går Linds ljumskar sönder så tar vi inte en poäng till..."

Ligger en del i det du skriver, även om jag tycker att du kanske svartmålar lite väl mkt.
Vådan av att skaffa sig en bred trupp är som du säger att det sen inte finns nåt utrymme för ev förstärkningar, av rent ekonomiska skäl.
Tänker också främst på centersidan, där Sundströms skador tyvärr har ställt till det en del. Känns ändå som att han kan lyfta centersidan, om han bara får vara frisk. Slöseri att låta honom spela YF men man ville kanske i första hand få igång honom efter skadeuppehållet, och som YF har du ett lite enklare jobb, sas.
Att man skulle skeppa Hutten och ersätta honom med en klasscenter verkar helt enkelt inte realistiskt, även om man förstås måste få tänka tanken.
Överlag tyckte jag ändå att det såg bättre ut igår än det gjorde före uppehållet. Några dumma beslut där vi tappar puck på fel ställe men inte alls i samma utsträckning som tidigare. Viljan och moralen var det heller inget fel på, men vi är som sagt alldeles för ineffektiva när chanserna
skapas.
Bara att jobba vidare på lördag med samma inställning så har vi en hygglig chans mot Modo. Alla lag verkar ha taggat upp nu inför detta viktiga skede i serien, så nu gäller det att hänga i.
Kommentera