Brynäs IF

714412 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #940480

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 15/12-07
Huge: nu kom det såna där dumheter från dig igen. Du skriver att du tycker att det har sett bättre ut och att intrycket förstärktes iom en 2-5 förlust hemma mot ett svagt bortalag. Du har också skrivit att FBK har tur och det ger dem segern.

Brynäs ligger näst sist i serien, vi har släppt in näst mest mål och vi har flest förluster, säger det inte dig ingenting? Förstår du inte hur det retar upp folk när du ändå skriver att det ser bra ut osv? Tycker du ärligt att det ser bra ut?

Du skriver (återigen) om att vi andra ( i detta fall Munkas) har enögt tonårsbeteende, hur skulle du vilja beskriva ditt eget beteende? Jag antar att du tycker att det är nyanserat osv men det är väl ändå inte verklighetsbaserat? Jag har inte sett ett enda inlägg där du fakiskt bemöter kritik på ett sakligt sätt. Angrepp och kommentarer om "tonårsanalyser och läktarcoacher" är det enda jag har sett.

Nej, det är nog helt enkelt så att du helt enkelt är så okunnig och verklighetsdistanserad som dina inlägg ger sken av. Det kanske är så enkelt att du inte förstår att Brynäs just nu är ett av sveriges sämsta elitserielag och därför inte kräver förbättring.
Kommentera