Brynäs IF

714486 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #956400

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 20/12 -07
51 Roger: Jag är grymt besviken på insatsen igår. Men man får inte glömma bort att Luleå gjorde en bra match igår. Jag hade på känn att det skulle bli så här. Aftonblaskan lade ner mycket energi på att bräka ut hur illa det ser ut för Luleå, något som fungerade som tändvätska åt de sura lappjävlarna.

Att Sjödda och de andra "stjörnorna" gör en skitmatch är inget nytt, det har man sett förut. Jag efterlyser fantasin och handlngskraften från Doffens sida. Är det dödsstraff på att prova något nytt? Varför inte testa med 4:e linan i PP när våra "stjärnor" inte ens kommer in i offensiv zon? Om inte annat så har man ju i alla fall försökt och samtidigt gjort en markering till både spelare och publik att man inte är nöjd.

Hockeyfesten visade vad man går för igår. De ställde sig ute på flanken och visade direkt att det är en "vi och dem" känsla. Ställer man sig mitt i så kanske man kan få igång de personer som står runt omkring. Engwall har lite att arbeta på där. Inte ens "proffspublik" som säkert lockats in med kraftigt reducerade biljettpriser fick igång laget. Antagligen så kände spelarna att det inte fanns något hjärta i stödet. ;)

Nej, du har varit inne på det och jag håller med. Det enda man fick ut var att man tydligt visade att man pissar på den ståplatspublik som troget betalar varje match.
Kommentera