Café

48312 inlägg · 1042 ämnen

Träffsäkra musikvideos

1046287 · » Till forumet


Sv: Träffsäkra musikvideos
NuMo: Hehe, jo jag har avnjutit säsong ett fler än en gång...mina favoriter är nog "If your'e into it" och "Bowie Song". Säsong två håller på att spelas in just nu och är nog klar till hösten (om jag minns rätt).
Kommentera

Sv: Träffsäkra musikvideos
Red-line: Men vilken jäkla patetiek tråd. Känslosam smörja. Helt klart så hade trådskaparen tagit en öl för mycket. Han är antagligen ångerfull att han öht. startade den nu.
Kommentera

Sv: Träffsäkra musikvideos
NuMo: Jag såg också programmet... eller halva åtminstone. Jag skrattade så tårarna rann. Det var länge sedan jag såg något som roade mig så mycket. Personlig favorit är nog Albi (the racist dragon).
Kommentera

Sv: Träffsäkra musikvideos
NuMo: Ni behöver ju inte känna någon press på er. Det är ju en fördel o det känns lika naturligt som i den här visan.

www.youtube.com/watch?v=ZbbxA8a_M_s&feature=related
Kommentera

Träffsäkra musikvideos
Vi gillar ju musikvideos. Här kommer en ny erfarenhet för mig som jag såg på tv häromdagen. Jag är mycket glad över den. "Flight of the Conchords".

Tanken med tråden är att man skall känna en samhörighet med vad låten representerar. Det behöver inte vara personligt men man skall förklara hur eller varför man tänker. Det behöver naturligtvis inte vara satir och humor som i det här exemplet.

www.youtube.com/watch?v=WGOohBytKTU

Klippet erjuder fantastiskt minspel och konstpauser som sitter som en smäck. Man behöver inte ha varit med om det för att känna igen sig, det anspelar på klassisk parskapsfenomen. Jag rekommenderar att man spelar klippet, eller flera delar av det, många gånger. Det blir nämligen bara bättre då.
Kommentera

1046287 · »