Café

48284 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1095872

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

hellge:

Om du känner ett stort behov av att din dator tar över vad du vill göra är Office 2007 ett bra alternativ. Vill du däremot kunna styra själv vad som händer är nog Office 2007 lite för egoistisk för din smak.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!
Metal Guru, Poffa & difzi:

Det låter som ni är skeptiska, difzi låter möjligen positiv till detta erbjudande. Själv var jag mest intresserad enbart för att jag är rädd att mina program börjar bli för gamla.

Mitt "packet" funkar bra idag, förutom att det allt som oftast är sirap någonstans. Jag är en otålig jävel som ogärna väntar, därför är et halvjobbit.

Jag defragmenterar, rensar, virus- sabotage- och spywarekollar min dator men det blir bara marginellt bättre. Dessutom är bara 25-30 % av minnet utnyttjat.

Är det någon som har något tips på vad man kan göra?
Kommentera

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!
Metal Guru: Själv funderar jag på om Martha Stewart försökte leka ungdomlig när hon frågade publiken: "Do you remember type writers?"

Själv kan jag inte glömma den gången jag höll på att få IG på ett PM i "Environmental Politics" bara för att jag skrivit PM:et på oelektrisk skrivmaskin istället för på dator som det stod i instruktionerna.
Kommentera