Café

48511 inlägg · 1043 ämnen

Inlägg #1131054

Sv: Musik.
Metal Guru: transcription discs fanns betydligt längre än 1980 (kanske finns än i dag om än inte på vinyl?), här har du tex en Nirvana-LP som jag hittade efter en snabb googling:

www.musicstack.com/item/9780875/nirvana/bbc+transciption

Jag är också tveksam till sanningshalten i att de skulle förstöras utan de sparades vad jag vet i arkiv för att kunna återutsändas. Minns jag rätt står det också något på etiketten om att andra sorters program också finns som transcription discs. Jag har två td:s hemma, de är från 1986 och 1987 så jag ska försöka komma ihåg att gräva fram dem i kväll och kolla vad som står på dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Musik.
MetalGuru: vi diskuterade ju Transcription Discs för ett par månader sedan, och nu har jag sent omsider fått tummen ur och letat fram en av mina plattor. Den platta jag har grävt fram är från -86 och på den står det att den får användas fram till den 28/2 1991 "unless contracted otherwise. Annual subscription permits contiuned use for duration of contract". Det står också på omslaget att det finns alla sorters program som Transcription Discs.

Jag lade upp lite bilder i mitt filarkiv så kan du titta själv om du känner för det.

www.hockeysnack.com/medlem/ll/files.php

Vi kan nog i alla fall begrava myten om att de skulle förstöras efter sändning.
Kommentera