Café

48284 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1159324

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!
250kg kärlek: Nu är jag inte så haj på Publisher men jag skickar en bubbla till dig med e-postadressen så skall jag iaf kunna göra dom till PDF.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

Nu har jag testat allt men inget tycks fungera. Antagligen är det en skitenkelt fel men som vanligt begriper jag inte logiken och kör därför fast.
Jag skaffade en Iphone för ett tag sedan. Nu ska jag försöka ladda ner program till den. Jag stoppar in sladden som förbinder telefonen till datorn. Jag har t.ex. ett program Aftonbladet Supernytt som jag ska skicka ner i telefonen. Jag har ett konto, allt verkar vara i ordning där men jag får upp ett meddelande att jag måste auktorisera min dator genom att gå in under affär och auktorisera datorn. Men när jag är där så säger den att jag redan gjort det men likt förbenat kan jag inte skicka ner programmet i telefonen. Den frågar hela tiden efter att jag måste auktorisera den här datorn.


Jag har även testat att installera om Itunes men inget hjälper. Någon som kan ha någon idé vad jag gör för fel. Jag tycker att jag måste kunna ladda ner gratisprogram utan att det ska jävlas.
Kommentera