Café

48372 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1267523

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
hellge: Det är fortfarande skrämmande många som tror att Obama är en muslim född i Kenya. Kommunist och Nazist är han också om man ska tro tea-party-anhängarna och högerdrevet (Beck, Hannity, Oreilly, Limbaugh etc).

Apråpå drevet så är väl Wetterstrand en av de få partiledare som det verkligen trippas försiktigt runt. Har väldigt svårt att förstå hennes popularitet när man ser hur svagt hon framträder i debatterna.

Ang. Ty(c)ko. Det verkar vara dåligt med syre där uppe.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
scim:

Det kanske inte passar i den här tråden, men jag håller nog inte med dig angående Wetterstrand. Hon är nog landets skickligaste politiker, tillsammans med Fredrik. Det visar också alla undersökningar.

Nu kanske det är svårt att jämföra statsministerposten med att dela på partiledarskapet i ett parti med 10 procent.

Jag såg Wetterstrand debattera skolfrågor mot Jan Björklund där hon enligt alla bedömare vann totalt, nu var det här bara en debatt.

Det som tilltalar folk med henne och MP:s politik idag tror jag är hennes förmåga att inte separera miljöfrågorna från till exempel ekonomi och sociala frågor. När Fredrik eller Mona ska prata om dessa frågor blir det ofta ekonomi för sig och ekologi för sig.

Jag är rätt säker på att MP kommer få ytterligare några procent innan valet.
Kommentera