Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1316964

Sv: Viktigaste Valfrågan
och SD ska vara vårat största hot......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste Valfrågan
Fan vad amerikanarna ska skratta åt oss.

Sten Tolgfors skriver i de Wikileaks-läckta dokumenten att han älskar USA. Visst får han göra det. Men nu verkar han älska lite för mycket, så mycket att han och några till har sålt ut oss totalt utan att berätta för vår lagstiftande församling.

Han har inte bara missbrukat sitt mandat, han aktivt sålt ut svenska medborgare och konspirerat med främmande makt

”Den amerikanska ambassadören skriver också att det informella samarbete som pågår inte skulle passera en granskning i riksdagen och att det kan stå i strid med den svenska grundlagen. Därför är det “bäst att fortsätta som förut”.”

” Det mest troliga idag är att den amerikanska regeringen har tillgång till all information som den svenska regeringen har tillgång till. Med svenska regeringens goda minne.”

”Tomas Bodström, Beatrice Ask, Sten Tolgfors, Urban Ahlin, Carl Bildt, har medvetet för Sveriges riksdag bakom ljuset och tillåtit främmande makt att spionera på svenska medborgare.”

”När svenska representanter på rätt hög nivå, som det handlar om här, sitter med främmande makt och säger att det är bättre att det fortsätter att vara ett informellt samarbete “för annars så hamnar det bara i riksdagen och då vill de bara kolla”” (Wilhelm Agrell, freds- och konfliktforskare och professor i underrättelseanalys)

Vi har alltså att göra med politiker och tjänstemän i regeringskansliet och Säpo som har öst personakter till amerikanska ambassaden. Det handlar alltså inte om vanligt underrättelse arbete. Utan det börjar likna spioneri på gränsen till landsförräderi där man säljer ut svenska medborgare till en stormakt utan riksdagens vetskap.

Jag vet inte exakt vem som bör åtalas men säktert är att en eller flera har gjort sig skyldigt till ”Trolöshet vid förhandling med främmande makt” och har ”därigenom orsakar riket avsevärt men”

Hur är det man säger där borta? "If you du the crime, you do the time"

Därefter - kasta nyckeln
Kommentera