Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1316983

Sv: Viktigaste Valfrågan
hellge: Internet och vad det gör med vår värld är intressant. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste Valfrågan
Björn W:

Jodå, jag gillar Beastie Boys och Smashing Pumpkins, jag har jeans och t-shirt. Jag kollar på amerikansk film och gillar stora delar av amerikansk liberalism och andra sociala rörelser. Jag gillar mode och flera amerikanska författare, för att inte tala om amerikanska forskare och samhällsvetare. Jag högaktar nätet och klarar inte att leva utan dator och vi grillar marshmallows på barnens födelsedagar.

Men jag avskyr amerikansk utrikespolitik. Den är djupt oetisk och manipulativ. De hotar andra länder och skapar en segregerad värld som enbart ser till amerikanska intressen. Oetisk och egoistisk för att vara en demokrati.

Därför är Wikileaks det bästa som hänt på länge.

Här kommer det alltså mer. Amerikanerna ägnar sig åt kulturell och religiös registrering av muslimer, stick i stäv med svensk och amerikansk grundlag.

Sen undrar man varför så många röstar på SD. Amerikansk utrikespolitik skapar monstret genom att kratta världens maneger.

www.aftonbladet.se/nyheter/article8231240.ab
Kommentera

Sv: Viktigaste Valfrågan
Man kan nog skriva långa inlägg om det hela, men tyvärr blir det nog i slutändan ännu en SD-kil att driva in i riksdagen, rent pragmatiskt. Har vi medborgare som vi ser som misstänkta element från politikerhåll och lämnar ut information om till en annan stat - varför lät vi dem då bli medborgare initialt?

Det är en förenkling, men den kommer att användas.

Redigerad kommentar

Kommentera