Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1325252

Sv: Viktigaste Valfrågan
hellge: Den där sammanställningen har cirkulerat ett tag nu, men den är ju helt befängd. Enbart Jyllandsposten och tecknaren Westergaard hade innan dagens gripanden varit utsatta för fyra konkreta attentat eller planer på attentat. Det mest spektakulära var det där deras anställda skulle halshuggas och huvudena kastas ut från deras dåvarande lokal på Kongens Nytorv av de amerikanska islamisterna David Headley och Tahawwur Rana.

Vi måste acceptera att vi har skapat psykfall i våra socialt isolerade miljonprogramsområden och att vi i vissa fall nog även importerat dem färdiga. I Malmö är man t.ex. lovligt villebråd för misshandel, mordbrand och snart även mord för dessa människor om man på något sätt signalerar judisk härkomst. Är du affärsidkare med judisk härkomst så håller du det hemligt för att skydda ditt företag. De här människorna är de vidrigaste typerna som drabbat Europa efter Hitler och Stalin och deras respektive supporters. De ska självklart övervakas, fängslas och utvisas i möjligaste mån. Med de åsikter som de har finns det ingen praktisk plats för dem utanför fängelsecellen i ett demokratiskt samhälle.

Man gör alla andra invandrare en gigantisk björntjänst om man inte gör det och Jimmie Åkesson 5-10%-enheter ytterligare i nästa val om man låtsas som något annat.
Kommentera